Închide meniul

Reacţia Ministerului Apărării după ce fanii CSA Steaua s-au revoltat fiindcă echipa nu are drept de promovare în Liga 1!

Bogdan Stănescu Publicat: 8 decembrie 2023, 21:07

Reclamă
Reacţia Ministerului Apărării după ce fanii CSA Steaua s-au revoltat fiindcă echipa nu are drept de promovare în Liga 1!

Reacţia Ministerului Apărării după ce fanii CSA Steaua s-au revoltat

Ultraşii lui CSA Steaua, în timpul unui meci / Hepta

Fanii CSA Steaua le-au transmis reprezentanţilor Ministerului Apărării că îi bănuiesc de auto-sabotaj având în vedere că echipa nu poate încă, din punct de vedere legal, să promoveze în Liga 1. Iată reacţia Ministerului Apărării după ce fanii CSA Steaua s-au revoltat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii CSA Steaua au propus 3 variante pentru ca echipa „roş-albastră” să primească drept de promovare, iar Ministerul Apărării le-a răspuns suporterilor.

Reacţia Ministerului Apărării după ce fanii CSA Steaua s-au revoltat fiindcă echipa nu are drept de promovare în Liga 1!

Recent, ne-am adresat Ministerului Apărării Naţionale și Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieţii personalului, exprimându-ne îngrijorarea în ceea ce privește viitorul echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

Le-am transmis acestora, cât se poate de direct, faptul că suporterii steliști au ajuns la capătul răbdării și că în mod justificat îi bănuim de auto-sabotaj și rea-credință, dat fiind faptul că de 3 ani de zile de când echipa de fotbal este în Liga 2 nu au oferit o soluție pe care să o pună și în practică, pentru a putea promova cu echipa de fotbal.

Cele 3 soluţii pentru promovare găsite de fanii CSA Steaua

Le-am învederat acestora posibilități în care pot promova cu echipa de fotbal:

Reclamă

1. Înființarea unui S.A. de către Clubul Sportiv al Armatei STEAUA, din care să facă parte clubul împreună cu investitorii și As47. Pentru acest lucru va fi necesar Ordin de Ministru al Apărării Naționale.

2. Înființarea unei Asociații fără scop patrimonial, de către Clubul Sportiv al Armatei STEAUA, din care clubul să facă parte împreună cu investitorii și As47. Pentru acest lucru există deja temei juridic, și anume art. 1 alin. (3) din Regulamentul de Organizare și Funcționare a C.S.A. STEAUA.

3. Contractul de Asociere în Participație, care nu este un element de noutate pentru fotbalul românesc. Acesta a mai fost pus în practică de Clubul Sportiv Universitatea Craiova (instituția de drept public cu caracter sportiv ce funcționează în subordinea Ministerului Educației Naționale). Acesta are ca temei juridic Art. 1949 – 1954 din Legea nr. 287/2009 privind Codul Civil și de art. 34, art. 125, art. 269, art. 321 și art. 332 din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal și normele metodologice de aplicare corespondente. Din acest contract de asociere în participație pot face parte Clubul STEAUA, investitorii și As47.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu dorim să fim doar o simplă prezență în Liga 1″

Indiferent de forma aleasă, dorința noastră este ca aceștia să găsească o soluție care să poată duce STEAUA pe căile performanței în Liga1 și să nu fim doar o simplă prezență acolo. Vrem performanță, iar alegerea formei de organizare este esențială pentru a satisface cerința performanței și cerințele investitorilor. Vrem investitori puternici alături de noi!

Totodată, reafirmăm că dorința suporterilor ca AS47, entitate ce reprezintă toți suporterii steliști, să facă parte din viitorul clubului STEAUA este de neclintit”, au transmis cei din Organizația Fidelis Steaua, pe Facebook.

Ministerul Apărării a răspuns solicitării suporterilor CSA Steaua

În acelaşi mesaj postat pe Facebook, fanii CSA Steaua au dezvăluit şi ce răspuns au primit de la reprezentanţii Ministerului Apărării.

Dumnealor ne-au transmis că ‘demersurile nu sunt finalizate încă, iar în momentul în care se va ajunge la o variantă finală va fi emis un comunicat oficial’.

Nu ne rămâne decât să sperăm că demersurile vor fi finalizate într-un timp util, astfel încât să nu începem următorul sezon 2024-2025 fără dreptul de a promova”, au mai scris pe Facebook cei din Organizația Fidelis Steaua.

Vasili Hamutovski, reacţie surprinzătoare despre războiul CSA Steaua – FCSB

Vasili Hamutovski a fost portarul echipei patronate de Gigi Becali timp de doi ani şi jumătate, din iulie 2003 până în ianuarie 2006. Echipa lui Becali l-a vândut atunci în Rusia, la Tom Tomsk, pentru 500.000 de euro.

„Sincer, eu nu fac diferențe între Steaua și FCSB. Eu am jucat pentru Steaua (n.r: de fapt, pentru FCSB), eu nu fac diferențe. Aveți istorie în fotbal, două cluburi cu istorie mare, Steaua și Dinamo. Meciurile între Steaua și Dinamo sunt istorie pentru campionat.

Reclamă

Eu țin minte un singur lucru. Când am început să joc pentru Steaua (n.r.: FCSB), în 2003, se zicea că putem să pierdem orice meci, să pierdem titlul, dar trebuie să le batem pe Dinamo și Rapid”, a spus Vasili Hamutovski la digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și