Închide meniul

Ilie Dumitrescu, convins că Gigi Becali e un norocos la tragerile la sorţi. „Cum să cazi cu Virtus? Sumele trag la Palat”

Dan Roșu Publicat: 26 iulie 2024, 8:47

Reclamă
Ilie Dumitrescu, convins că Gigi Becali e un norocos la tragerile la sorţi. „Cum să cazi cu Virtus? Sumele trag la Palat

Ilie Dumitrescu, convins că Gigi Becali e un norocos la tragerile la sorţi

Ilie Dumitrescu, convins că Gigi Becali e un norocos la tragerile la sorţi

Ilie Dumitrescu e convins că Gigi Becali e un norocos atunci când vine vorba de tragerile la sorţi ale echipei sale, FCSB. Campioana e aproape de grupele Conference League, chiar dacă va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jagiellonia Bialystok este echipa pe care o va întâlni, cel mai probabil, în turul 3 preliminar al Europa League. Polonezii au trecut în turul cu FK Panevezys, cu 4-0.

Ilie Dumitrescu, convins că Gigi Becali e un norocos la tragerile la sorţi

„Dacă au câștigat campionatul, dacă au valoare… păi cum să cazi cu Virtus? Mă uitam pe meciuri, cum să cazi cu Virtus? Acum cu Maccabi, care are ceva probleme. Indiferent de rezultat de duci și joci cu Panevezys.

Merg în play-off de Europa League, au Conference League asigurat… e deja la Palat. Trebuie să ai și șansă, sumele trag spre Palat. Ăsta e obiectivul, acum glumim. M-am amuzat mult!”, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB

Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB. „Briliantul”, fost mare atacant, consideră că FCSB suferă în ceea ce priveşte numărul 9 al echipei.

Reclamă
Reclamă 4

„Popa e un atacant normal, nu e sub nivel, dar nu e nici un super-atacant. Eu cred că o echipă de genul FCSB are nevoie de un super-atacant, probabil un Louis Munteanu. Ar fi un mare plus pentru FCSB. Eu cred că Miculescu poate să joace al doilea vârf sau extremă dreapta.

Nu îl văd număr 9, deși a avut meciuri când s-a descurcat foarte bine. Valoarea jucătorilor nu o vezi în provincie, la o echipă liniștită, care are stabilitate din toate punctele de vedere. La nivel uman și emoțional lucrurile sunt clare și corect făcute, presiunea nu este chiar atât de mare.

Nu a jucat niciodată pentru calificări în Champions League, acum a venit la FCSB unde în afară de publicul mult mai numeros și presiunea rezultatului mai e și presiunea patronului. Așa se vede din ce material ești făcut și ce valoare ai”, a declarat Adrian Mutu la fanatik.ro.

Reclamă

FCSB şi Maccabi Tel Aviv au terminat la egalitate, scor 1-1, iar totul se va decide în returul de la Budapesta, care va fi pe 31 iulie, de la 21:00, în direct la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:45

Cornel Dinu ştie ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB: „Are nevoie de el”

10:20

Tot ce trebuie să ştii despre Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Începe show-ul la Paris

10:01

Suedia – Norvegia 32-28. Prima surpriză la Jocurile Olimpice 2024

10:00

Naţionala României de fotbal, mesaj pentru tricolorii de la Jocurile Olimpice 2024: „Să aveţi şi voi parte de momente de neuitat”

9:33

Starul lui Maribor, verdict după victoria cu Universitatea Craiova! Cum a caracterizat echipa lui Costel Gâlcă: „Ştiam asta”

9:03

Carlos Sainz, prim indiciu despre viitorul său în Formula 1™: „Nici nu mi-a trecut prin minte”. Ce variantă a scos din calcul

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și