Închide meniul

Portarul lui Newcastle, atacat de un suporter pe teren la meciul cu Chelsea! Gestul umilitor pe care l-a făcut fanul

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 20 decembrie 2023, 10:32

Portarul lui Newcastle, atacat de un suporter pe teren la meciul cu Chelsea! Gestul umilitor pe care l-a făcut fanul

Portarul lui Newcastle, atacat de un suporter pe teren la meciul cu Chelsea

Momentul în care Dubravka e atacat de fanul lui Chelsea / Twitter

Portarul lui Newcastle a fost atacat de un suporter pe teren la meciul cu Chelsea! Dubravka a fost bruscat de fanul lui Chelsea, care a reuşit să ajungă lângă el, profitând de neglijenţa forţelor de ordine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de a părăsi terenul, acesta a intrat la propriu în Dubravka. Scena şocantă s-a petrecut în minutul 90+5 al partidei, după ce Mudryk marcase golul egalizator, în minutul 90+2.

Portarul lui Newcastle, atacat de un suporter pe teren la meciul cu Chelsea

Chelsea a eliminat-o dramatic pe Newcastle, după loviturile de departajare. Scorul final, înregistrat după timpul regulamentar şi după prelungiri, a fost 1-1.

Wilson a înscris pentru „coţofene” în minutul 16, iar Mudryk a restabilit egalitatea în minutul 90+2, trimiţând meciul în prelungiri.

Chelsea a reuşit să se califice în semifinalele Cupei Ligii Angliei, după loviturile de departajare.

Reclamă

Antrenorul lui Chelsea, avertisment după scena şocantă: „Poate pune jucătorii în pericol”

Am spus întotdeauna că siguranţa jucătorilor, antrenorilor, managerilor, arbitrilor şi arbitrilor de linie este prioritară în orice meci de fotbal. Şi trebuie făcut chiar mai mult pentru a-i ţine departe de teren pe fanii deosebit de nervoşi. Trebuie să fim atenţi”, a declarat, după meci, antrenorul lui Chelsea, Mauricio Pochettino, citat de news.ro.

Fanii trebuie să fie atenţi la acest gen de lucruri, pentru că este ceva ce poate pune jucătorii în pericol. Sunt dezamăgit. Nu sunt de acord cu genul de lucruri care s-au întâmplat aici pe Stamford Bridge şi pe alte stadioane din Anglia sau din lume. Întotdeauna este dezamăgitor când se întâmplă astfel de lucruri, pentru că sunt periculoase”, a mai declarat antrenorul lui Chelsea.

Mauricio Pochettino a făcut scandal după Chelsea – Manchester City 4-4 şi l-a ignorat pe Guardiola. Ce au declarat după meci

Mauricio Pochettino a făcut scandal după Chelsea – Manchester City 4-4 şi l-a ignorat pe Guardiola. Pe Stamford Bridge a avut loc unul dintre cele mai nebune meciuri ale acestui sezon din Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Tensiunea meciului s-a resimţit şi după fluierul final, care a venit prea devreme după părerea lui Mauricio Pochettino, care considera că Chelsea putea să mai aibă un atac pentru a obţine victoria. Antrenorul argentinian s-a dezlănţuit la adresa arbitrului Anthony Taylor şi l-a ignorat pe Pep Guardiola, cu care nu a dat mâna. După meci, Pochettino şi-a cerut scuze.

Meciul dintre Chelsea şi Manchester City a fost un adevărat clasic din Premier League. Meciul de pe Stamford Bridge s-a încheiat la egalitate, cu opt goluri marcate în total. Tensiunea a fost la cote înalte chiar şi după fluierul final. Nemulţumit că Anthony Taylor a fluierat sfârşitul partidei în momentul în care Raheem Sterling se putea îndrepta către poarta lui City, Pochettino s-a dezlănţuit.

În furia sa, argentinianul a uitat complet de Pep Guardiola, cu care nu a dat mâna, şi a fost avertizat de central pentru proteste. După meci, când s-a mai liniştit, Pochettino şi-a cerut scuze.

„Îi cer scuze lui Anthony Taylor şi celorlalţi arbitri. În acel moment am simţit că Raheem (n.r. Sterling) ar fi putut să înscrie al cincilea gol. Am meritat să fiu avertizat pentru că am întrecut măsura. Acest tip de comportament nu e o imagine bună pentru mine şi pentru fotbal. Vreau să îi cer scuze şi lui Guardiola, pentru că nu îl văzusem în acel moment”, a declarat Mauricio Pochettino, potrivit dailymail.co.uk.

 

 

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și