Închide meniul

Jose Mourinho, anunț despre viitorul său la AS Roma! Decizia luată de „The Special One”

Alex Ioniță Publicat: 23 decembrie 2023, 12:00

Reclamă
Jose Mourinho, anunț despre viitorul său la AS Roma! Decizia luată de The Special One”

Jose Mourinho, anunț despre viitorul său la AS Roma

Jose Mourinho / Profimedia

Jose Mourinho a făcut un anunț despre viitorul său la AS Roma. Tehnicianul echipei din capitala Italiei a vorbit despre situația sa, în condițiile în care rezultatele de la clubul pe care îl pregătește nu sunt excepționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de „Derby del Sole”, „capitolinii” sunt pe locul al 8-lea în Serie A, cu 25 de puncte obținute după cele 16 partide jucate. Totodată, AS Roma nu a reușit să își câștige grupa din UEFA Europa League, dar totuși s-a calificat de pe locul al 2-lea în fazele eliminatorii. Din această grupă au mai făcut parte: Slavia Praga, Servette și Sheriff Tiraspol.

Jose Mourinho, anunț despre viitorul său la AS Roma! Tehnicianul luistan nu renunță

Înaintea partidei cu Napoli, Jose Mourinho a dezvăluit faptul că dorește să rămână pe banca formației din capitala Italiei. Acesta a menționat faptul că a avut mai multe oferte în ultima perioadă și că le-a refuzat, pentru a continua să o pregătească pe AS Roma.

„După ce am semnat cu AS Roma, o săptămână mai târziu am primit o ofertă fantastică. I-am informat în legătură cu ea. Nu am acceptat pentru că aveam un acord cu Roma.

În decembrie, în timpul sezonului, am primit o ofertă de la Portugalia, cu posibilitatea de a lucra cu cei mai buni jucători din lume, de a câştiga un Euro, de a câştiga o Cupă Mondială, de a face ca lumea să vorbească despre mine, iar eu am refuzat.

Reclamă

După finala Conference League de la Budapesta, m-am dus să mă întâlnesc cu proprietarii, i-am informat despre o ofertă din Arabia Saudită şi că am spus nu. Nu mai am nevoie de alte oferte. Nu am nevoie să mai spun nimic. Ceea ce vreau să spun este că, în ciuda tuturor dificultăţilor, vreau să rămân aici”, a spus Jose Mourinho, a spus tehnicianul, potrivit calciomio.net.

Jose Mourinho şi-a umilit o vedetă în stilul lui Gigi Becali

Jose Mourinho nu a avut milă de Renato Sanches. Antrenorul Romei l-a umilit pe jucătorul portughez în partida pierdută în deplasarea de la Bologna.

Renato Sanches a fost trimis în teren la pauză meciului de la Bologna în locul lui Leonardo Spinazzola. După numai 18 minute, antrenorul Romei avea să ia o decizie şocantă. L-a înlocuit pe Renato Sanches cu Edoardo Bove. Renato Sanches a fost uluit decizia lui Mourinho şi întreba nedumerit dacă este trebuie să fie cel schimbat.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa italiană AS Roma a pierdut, în deplasare, scor 0-2, în faţa formaţiei Bologna, în etapa a 16-a din Serie A. Roma se află la primul insucces după cinci meciuri consecutive fără înfrângere.

La Bologna, echipa lui Jose Mourinho nu a avut răspuns la atacurile gazdelor şi a pierdut cu 0-2. Nikola Moro a deschis scorul în minutul 37, iar în minutul 49 Rasmus Kristensen a majorat avantajul Bolognei, trimiţând balonul în propria poartă. Formaţia condusă de Thiago Motta s-a impus cu 2-0 şi a urcat pe locul 4 în Serie A, cu 28 de puncte, în timp ce Roma pierde primul meci după o serie de cinci partide fără înfrângere şi e pe 7, cu 25 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și