Închide meniul

Horia Tecău a pierdut finala turneului de la Barcelona. Românul şi Kevin Krawietz, învinşi în meciul jucat cu trofeul pe masă!

Dragoș Vasile Publicat: 25 aprilie 2021, 13:59

Horia Tecău a pierdut finala turneului de la Barcelona. Românul şi Kevin Krawietz, învinşi în meciul jucat cu trofeul pe masă!

Ce performanță! Horia Tecău şi Kevin Krawietz s-au calificat la Turneul Campionilor

Zuma Press / Simon HastegÃ…Rd via Hepta

  • Horia Tecău şi Kevin Krawietz au pierdut finala de la Barcelona
  • Câţi bani va încasa perechea româno-germană

Tecău şi Krawietz au fost învinşi în finală de perechea favorită principală, Juan Sebastian Cabal/Robert Farah (Columbia), scor 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat 69 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câştigătorii turneului au obţinut 58.500 de dolari şi 500 de puncte, iar Tecău şi Krawietz 39.300 de euro şi 300 de puncte. Perechea româno-germană a disputat a doua finală împreună. Pe 7 martie, aceştia erau învinşi de Nikola Mektic/Mate Pavic cu 7-6 (9-7), 6-2, la Rotterdam.

Reclamă

Simona Halep vrea tripla la Madrid! "Este un turneu special, pentru că este al domnului Țiriac. Mă simt răsfăţată"

Simona Halep a pierdut meciul cu Aryna Sabalenka şi a plecat direct din Germania către Spania. A treia jucătoare a lumii va participa la turneul de la Madrid, patronat de Ion Ţiriac, şi are ambiţii mari.

Reclamă

"O să învăț din meciul cu Sabalenka și o să joc mai bine în următorul meci. Nu revin în țară, merg direct la Madrid. Începe miercuri sau joi turneul. Trebuie să merg cu trei zile înainte, așa este regula de bulă.

Este un turneu special, pentru că este al domnului Țiriac și mereu mă simt extraodinar de bine acolo. Îmi plac condițiile de acolo, sunt răsfățată la Madrid. O să am oameni dragi lângă mine, vine și prietenul meu (n.r Toni Iuruc). O să fie un turneu frumos indiferent de rezultat, așa că o să mă bucur din plin", a spus Halep, citată de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
WTA • 18 mart., 21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Simona Halep, convocată de Horia Tecău în echipa de Billie Jean King Cup a României!
WTA • 15 mart., 18:20
Simona Halep, convocată de Horia Tecău în echipa de Billie Jean King Cup a României! Totul pentru a prinde Jocurile Olimpice
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol