Închide meniul

Jack Draper, în premieră în sferturile US Open! Jessica Pegula s-a impus şi ea în optimile de la New York

Alex Masgras Publicat: 2 septembrie 2024, 23:03

Reclamă
Jack Draper, în premieră în sferturile US Open! Jessica Pegula s-a impus şi ea în optimile de la New York

Jack Draper, în premieră în sferturile US Open! Jessica Pegula s-a impus şi ea în optimile de la New York

Jack Draper, în timpul meciului din optimile US Open 2024 / Profimedia

Jack Draper s-a calificat în premieră în sferturile de finală de la US Open. Britanicul de pe locul 25 ATP s-a impus în duelul cu Tomas Machac din Cehia fără prea multe emoţii, scor 6-3, 6-1, 6-2. Pentru prima oară în cariera sa, Draper ajunge în primii 8 la un turneu de Grand Slam. De asemenea, el este şi primul jucător din Marea Britanie de la Andy Murray în 2016 care ajunge în această fază a turneului de la Flushing Meadows.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi Jessica Pegula, favorita publicului, a obţinut calificarea în sferturile de finală. Într-un meci cu Diana Shnaider din Rusia, Pegula s-a impus fără probleme, scor 6-4, 6-2.

Jack Draper, în premieră în sferturile US Open! Jessica Pegula s-a impus şi ea în optimile de la New York

Britanicul Jack Draper, locul 25 ATP, s-a calificat, luni. în primul său sfert de finală de Grand Slam la US Open, învingându-l pe cehul Tomas Machac (locul 39), scor 6-3, 6-1, 6-2.

La 22 de ani, Draper va evolua, miercuri, pentru un loc în semifinale cu învingătorul meciului dintre australienii Alex De Minaur (locul 10 ATP) şi Jordan Thompson (locul 32 mondial).

Reclamă
Reclamă

La feminin, americanca Jessica Pegula, locul 6 mondial, a învins-o pe rusoaica Diana Shnaider, locul 18 mondial, scor 6-4, 6-2, şi s-a calificat în sferturile de finală.

Adversara lui Pegula din sferturi va fi învingătoarea meciului dintre poloneza Iga Swiatek, liderul WTA, şi rusoaica Liudmila Samsonova, cap de serie 16, notează news.ro.

Reclamă

Karolina Muchova s-a calificat în sferturi la US Open 2024! Performanţa reuşită după victoria cu Jasmine Paolini

Jucătoarea cehă Karolina Muchova, locul 52 în ierarhia tenisului feminin, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlem de la US Open după ce a învins-o pe italianca Jasmine Paolini, locul 5 WTA, la capătul a două seturi simetrice, 6-3, 6-3, informează AFP, potrivit agerpres.ro.

Karolina Muchova, finalistă la Roland Garros şi semifinalistă la US Open anul trecut, care a fost la un moment dat numărul 8 mondial, a arătat luni un joc complet. Următoarea sa adversară va fi daneza Caroline Wozniacki (71 WTA) sau brazilianca Beatriz Haddad Maia (21 WTA).

Muchova, în vârstă de 28 de ani, nu a mai jucat în sezonul trecut după US Open din cauza accidentării la încheietura unei mâini. Operată în februarie, ea a revenit în circuit la Eastbourne (iarbă) în luna iunie, astfel că a participat la foarte puţine turnee în acest an.

După sfertul său de finală la Eastbourne, ea a cedat în runda inaugurală la Wimbledon, a fost finalistă la Palermo, a pierdut în primul tur la Jocurile Olimpice de la Paris şi în turul al doilea la Cincinnati.

La venirea sa la New York, ea nu avea decât şapte victorii în actualul sezon, niciuna într-o competiţie de Mare Şlem.

Jasmine Paolini, care nu trecuse niciodată de turul doi într-un turneu de Mare Şlem până în acest an, rămâne cu un bilanţ remarcabil, cu două finale la Roland Garros şi Wimbledon.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:19 3 sept.

Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva”

23:54

„Aveam nevoie de mai mult curaj” Ce a spus Zeljko Kopic despre obiectivul lui Dinamo după înfrângerea cu U Cluj

23:46

Cătălin Cîrjan, reacţie surprinzătoare după ce U Cluj a învins Dinamo: „Nu ne afectează deloc”! Mesaj clar: „Asta ne dorim”

23:33

A murit Manuel Montoya Fernandez, fost selecționer al naţionalei de handbal a României

23:24

U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1

23:23

FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui 4 VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde 5 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 6 Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0
Citește și