Închide meniul

"Femeie la muncă!" Simona Halep "rupe" antrenamentele şi se pregăteşte de câştigarea trofeului la Roland Garros

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 septembrie 2020, 12:33

"Femeie la muncă!" Simona Halep "rupe" antrenamentele şi se pregăteşte de câştigarea trofeului la Roland Garros

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep se pregăteşte pentru Roland Garros 2020

Fostul lider mondial a postat pe Facebook o filmare în care mesajul este clar. "O femeie la lucru!". Simo exersează cea mai bună lovitură a ei, backhand-ul în lung de linie, cu care şi-a năucit adversarele de-a lungul timpului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a acceptat prezenţa la Roland Garros

Simona Halep a câştigat Roland Garros în 2018. Anul trecut s-a oprit în sferturile de finală. Specialistă pe zgură, Simona va avea o concurenţă de foc la ediţia care va avea loc între 27 septembrie şi 11 octombrie. 

Nu lipseşte nici liderul WTA, Ashleigh Barty. De altfel, şi-au anunţat participarea toate sportivele din TOP 10.

Irina Begu, Sorana Cîrstea, Patricia Ţig şi Ana Bogdan sunt celelalte românce care au anunţat că nu lipsesc de la Roland Garros. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și