Închide meniul
Video

Florin Oancea, comandantul Institutului "Cantacuzino", trage semnalul de alarmă: "Este un risc pe care eu, ca medic, nu mi l-aș asuma!"

Antena Sport Publicat: 13 mai 2020, 17:49

  • Florin Oancea a vorbit despre reluarea sportului
  • Comandantul Institutului "Cantacuzino" e de părere că nu trebuie să ne grăbim
  • Florin Oancea a ajutat-o pe Cristina Neagu să se recupereze

În urmă cu patru ani, Florin Oancea câștiga Liga Campionilor, cu CSM, iar acum e în prima linie în lupta împotriva coronavirusului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Este incredibil! Acum ne luptăm cu acest virus. Și acum pot să spun că mă bucur, fiindcă reușim cât de cât să stăm în fața acestui virus. Chiar dacă e luptă de supraviețuire între virus și om, eu consider că prin eforturile facute până la urmă vom învinge această pandemie și activitatea sportivă se va relua și vom ajunge iar să ne bucurăm, ca acum patru ani", a declarat colonelul doctor Florin Oancea, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

"Este un risc pe care eu, ca medic, nu mi l-aș asuma!"

Până să se apuce de medicină, Florin Oancea a făcut judo de performanţă. Medicului îi este dor de competiţii, dar trage un semnal de alarmă. Niciun sport nu ar trebui să se reia prea curând!

Reclamă

"Este un risc foarte mare, pe care eu, ca și medic, nu mi l-aș asuma. Cine își asumă faptul că un sportiv nu poate să fie infectat, iar această infecție poate să ducă fie la oprirea carierei sportive, nu știm cum va evolua, fie chiar la deces! Plecăm de la ideea spectacolului sportiv. Spectacol fără spectatori nu mai este spectatol", a mai spus Florin Oancea la AntenaSport. 

I-a salvat cariera Cristinei Neague

Comandantul Institutului "Cantacuzino" e și omul care a pus-o pe picioare pe Cristina Neagu după accidentarea de la Europeanul din 2018.

Reclamă

"Cristina e un caz aparte. E un om deosebit și în toată cariera ei e unică. E o poveste și Cristina", a declarat medicul Oancea. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ciprian Marica a dezvăluit salariul incredibil pe care l-a avut la FCSB
Fotbal intern • 12 iul., 12:38
Ciprian Marica trage un semnal puternic de alarmă: ”Ghencea trebuie să fie salvată!”
FC Voluntari Academica Clinceni
Fotbal intern • 13 iun., 16:00
Voluntari – Clinceni 3-0, în primul meci de la reluarea Ligii 1. Portarul oaspeţilor a fost de cascadorii râsului!
Bogdan Vintilă, în timpul conferinței de presă
Fotbal intern • 13 iun., 12:25
FCSB, gata de lupta cea mare! Bogdan Vintilă: "Suntem într-un moment foarte bun"
Gică Hagi, în timpul unui interviu
Fotbal intern • 13 iun., 10:57
Gică Hagi cere amânarea întregii etape: "Nu e bine ca unele echipe să joace și altele nu"
minge de fotbal
Fotbal intern • 13 iun., 10:04
La loc comanda! Stau din nou închiși în case și așteaptă DSP-ul: "Pe mine nu m-a întrebat nimeni nimic"