Închide meniul

Adi Vasile a uitat de rivalitate şi s-a întâlnit cu Kim Rasmussen: „Ne-am văzut, am avut o cină împreună!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2023, 17:31

Adi Vasile a uitat de rivalitate şi s-a întâlnit cu Kim Rasmussen: „Ne-am văzut, am avut o cină împreună!

Adi Vasile s-a întâlnit cu Kim Rasmussen

Profimediaimages

Adi Vasile a lăsat rivalitatea de-o parte şi s-a întâlnit cu Kim Rasmussen, antrenorul celor de la Rapid. Tehnicianul de la CSM Bucureşti a dezvăluit că l-a ajutat cu informaţii despre Vipers, adversara Rapidului în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Vasile a dezvăluit că a luat cina cu rivalul său de la Rapid şi l-a ajutat cu informaţii despre Vipers, echipă cu care CSM Bucureşti a jucat în Liga Campionilor.

Adi Vasile a lăsat rivalitatea de-o parte şi s-a întâlnit cu Kim Rasmussen

„Da, cum să nu? Ne-am și văzut, am avut o cină împreună. Orice discuție care poate să ajute România e bună. Cred că rivalitatea e foarte bună, cea sportivă, iar între cele două echipe există un mare respect și sunt convins că această rivalitate ne ajută și pe noi și pe ei.

Și asta atrage și alte echipe din România, care vor să aibă ținte tot mai înalte. Evident că, în sezonul viitor, îmi doresc ca aceste momente un pic exagerate să nu mai fie, să le punem la categoria accident, ar fi frumos pentru mediul handbalului”, a spus Adi Vasile la digisport.ro.

S-a stabilit programul sferturilor Ligii Campionilor! Când vor evolua Rapid și CSM București

S-a stabilit programul sferturilor Ligii Campionilor la handbal feminin, și s-a aflat când vor evolua Rapid și CSM București. România are pentru prima dată în istorie, două echipe calificate în această fază a celei mai importante competiții inter-cluburi din Europa.

Reclamă

CSM București se va confrunta cu Esbjerg, în sferturile Ligii Campionilor. Partida tur va avea loc pe 30 aprilie, de la ora 17:00, în Danemarca, în timp ce returul se va desfășura pe 7 mai, de la aceeași oră, la București.

De cealaltă parte, Rapid se va duela cu Vipers, câștigătoarea en-titre, pentru un loc în Final Four. Meciul tur este programat pe data de 30 aprilie, de la 15:00, la București, în timp ce returul se va disputa o săptămână mai târziu, pe 6 aprilie, de la ora 17:00, în Norvegia.

Celelalte meciuri din sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin sunt Ferencvaros – Metz și Odense – Gyor.

Reclamă 4 / 0/3

CSM București a mai întâlnit-o pe Esbjerg și anul trecut, tot în sferturile de finală. Atunci, danezele au avut câștig de cauză, după un duel dramatic, scor 53-52 la general.

Esbjerg, viecampioana Danemarcei, s-a calificat în „sferturile” Ligii după ce a trecut de Brest Bretagne în play-off. Danezele au câștigat ambele meciuri, 28-25 în tur, respectiv 27-24 în retur. Formația antrenată de Jesper Jensen traversează o forma excelentă în anul 2023, doar două înfrângeri în 20 de partide.

De cealaltă parte, după revenirea incredibilă din meciul retur cu Krim, giuleștencele și-au obținut locul printre cele mai bune 8 echipe din lume. Acum misiunea va fi si mai dificilă, dat fiind adversarul de alt calibru. Vipers este campioana en-titre și va face tot posibilul să acceadă în Final 4 pentru a-și putea apăra trofeul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și