Închide meniul
VIDEO

Ofertă de la un site pentru adulţi pentru Anthony Ammirati, a cărui săritură cu prăjina ratată a devenit virală!

Publicat: 8 august 2024, 10:31

Reclamă
Ofertă de la un site pentru adulţi pentru Anthony Ammirati, a cărui săritură cu prăjina ratată a devenit virală!

Ofertă de la un site pentru adulţi pentru Anthony Ammirati, a cărui săritură cu prăjina ratată a devenit virală!

Anthony Ammirati / Profimedia Images

După ce încercarea sa eşuată de la Jocurile Olimpice a devenit virală, tânărul săritor cu prăjina francez Anthony Ammirati ar fi primit o ofertă de la un site cu conţinut pentru adulţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la eliminarea sa de sâmbătă din proba de calificare la săritura cu prăjina pentru Jocurile Olimpice Paris 2024, francezul Anthony Ammirati a continuat să provoace reacţii amuzate – sau stânjenitoare – pe reţelele sociale.

Ofertă de la un site pentru adulţi pentru Anthony Ammirati, a cărui săritură cu prăjina ratată a devenit virală!

Motivul: cea mai intimă parte a corpului său, care l-a împiedicat parţial să treacă de bara ridicată la 5,70 m pe Stade de France. Într-un videoclip postat pe Tiktok, chiar Ammirati  a ironizat situaţia, întrebându-se dacă ar trebui „să o ia de bine sau nu” pentru că a atras mai multe comentarii pentru „pachetul” său decât pentru „performanţele” sale.

Dar povestea nu se încheie aici. Potrivit TMZ, săritorul cu prăjina în vârstă de 21 de ani a primit o ofertă mai puţin obişnuită. CamSoda, un site care oferă conţinut pentru adulţi, este dispus să îi plătească 250 000 de dolari (aproximativ 229 000 de euro) pentru a participa la „un spectacol de 60 de minute pe webcam” în care ar trebui să îşi arate organele genitale în faţa camerei.

Oferta ar fi venit direct de la Daryn Parker, vicepreşedintele CamSoda şi „iubitor al activităţilor centrate pe părţile intime”, relatează news.ro.

Reclamă
Reclamă 4

TMZ nu precizează dacă Ammirati a primit oferta şi, dacă da, care a fost reacţia sa.

Armand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez!

Armand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! În vârstă de 24 de ani, Armand Duplantis a stabilit cel de al nouălea record mondial al lui în proba de săritură cu prăjina.

Reclamă

În finala de la Jocurile Olimpice 2024, Armand Duplantis a sărit, din a treia încercare, 6.25 metri. Precedentul record mondial, care îi aparţinea tot lui, era de 6.24 metri.

Imediat după stabilirea noului record mondial, Armand Duplantis a mers în sectorul în care se aflau apropiaţii lui. Printre cei cu care suedezul s-a felicitat s-a numărat şi iubita acestuia, Desiré Inglander.

În finala la săritura cu prăjina de la Jocurile Olimpice, Armand Duplantis s-a clasat pe primul loc, cu 6.25 metri. Pe 2 s-a clasat americanul Sam Kendricks, care a sărit 5.95 metri. Pe 3 a fost grecul Emmanouil Karalis, care a sărit 5.90 metri.

Armand Duplantis a făcut un tur de onoare, în faţa celor 80.000 de oameni veniţi să urmărească finala probei de săritură cu prăjina de la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Armand Duplantis, după ce a doborât recordul mondial la Jocurile Olimpice: „Cel mai mare vis când eram copil!”

Armand Duplantis a avut un discurs emoţionant după ce a doborât recordul mondial la Jocurile Olimpice. Atletul suedez Armand Duplantis, campion olimpic la săritura cu prăjina la Jocurile de la Paris, a afirmat că „cel mai mare vis” pe care l-a avut din copilărie a fost să doboare recordul mondial într-un eveniment olimpic. A reuşit să-l împlinească în faţa a 80.000 de spectatori, pe Stade de France.

„Încă nu am realizat cât de fantastic a fost acel moment. Este unul dintre acele lucruri care nu par reale, o experienţă în afara corpului. Încă îmi este greu să-l asimilez. Cel mai mare vis de când eram copil a fost să bat recordul mondial la Jocurile Olimpice şi l-am împlinit”, a declarat Duplantis la conferinţa de presă de după concursul olimpic.

Cu toate celelalte întreceri încheiate deja pe stadion, suedezul a fost în centrul atenţiei pentru câteva minute. A decis să încerce să îmbunătăţească propriul record mondial şi a şi reuşit asta.

Am încercat să-mi limpezesc gândurile cât de mult am putut. Publicul era în extaz. Era atât de mult zgomot de parcă eram un meci de fotbal. Am ceva experienţă pe stadioane cu o capacitate de o sută de mii de spectatori dar nu am fost niciodată în centrul atenţiei. Am încercat doar să canalizez energia pe care mi-a dat-o toţi şi mi-au dat multă. A funcţionat”, a adăugat sportivul scandinav, care nu exclude o nouă tentativă de îmbunătăţire a recordului mondial pe viitor.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:28

Jucătorul care a refuzat naționala României, aproape de a deveni coechipier cu Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma!

16:08

Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj LIVE SCORE (21:00). Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte play-off-ul Conference League

15:48

Corvinul – Astana, 21:00, LIVE TEXT. Echipa lui Florin Maxim „atacă” play-off-ul Conference League

14:30

UPDATEOleg Nuţă şi Ilie Sprîncean au câştigat finala B de la canoe dublu 500 metri! Românii s-au clasat pe 9 în proba de la JO 2024!

14:23

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 13 | Emoţii la canoe! Alina Rotaru-Kottman luptă în finală la săritura în lungime

14:18

Ultimele detalii despre starea lui Lamecha Girma, după accidentarea teribilă de la Jocurile Olimpice

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 5 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și