Închide meniul
Foto

Soţia lui Cristi Borcea a rămas cu sechele. Ce a ajuns să facă de două ori pe zi: „El nu te minte!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2023, 17:35

Soţia lui Cristi Borcea a rămas cu sechele. Ce a ajuns să facă de două ori pe zi: „El nu te minte!”

Soţia lui Cristi Borcea a rămas cu sechele. Ce a ajuns să facă de două ori pe zi

Valentina Pelinel este cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea / Colaj Instagram

Soţia lui Cristi Borcea a rămas cu sechele din cariera de fotomodel. Valentina Pelinel a împlinit 42 de ani în luna decembrie, dar continuă să fie extrem de atentă la silueta ei. A ajuns să aibă un adevărat ritual, sub privirile fostului patron de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina nu regretă că a renunţat, prematur, să mai defileze pe cele mai importante podiumuri de modă. Era una dintre cele mai bine cotate fotomodele din România, dar şi-a schimbat radical viaţa alături de Cristi Borcea, milionarul cu care are trei copii.

Soţia lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, a rămas cu sechele

Valentina Pelinel cotinuă să îşi surprindă fanii. Este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), dar face sacrificii pentru a-şi menţine greutatea. Se cântăreşte de două ori pe zi, aşa cum o făcea când avea o carieră în ascensiune. A dezvăluit că face mult sport şi este extrem de atentă la alimentaţie.

Am observat la mine, ca să mă mențin… cheia este să te cântărești. Dacă o lași baltă și nu știi dacă ai pus, eu mă cântăresc cu sfințenie, în fiecare zi, dimineața și seara. Așa știi dacă ai sărit calul.

Dacă ai sărit calul, faci ceva. Cântarul nu te minte. Când merg într-o vacanță sau am avut mese copioase, se sare calul, 500 de grame, un kilogram”, a spus Valentina Pelinel pentru antenastars.ro.

Reclamă

Pelinel ar fi apelat şi la operaţii estetice. Ar fi plătit sume importante de bani pentru a-şi schimba înfăţişarea. Potrivit click.ro, soţia fostului patron de la Dinamo şi-a pus silicoane în SUA şi a achitat atunci 6.000 de euro. Alte 2.000 de euro s-au dus pentru procedura de mărire a buzelor.

Valentina Pelinel ar fi mai plătit alţi 7.000 de euro pentru faţete dentare. Nu s-a oprit şi şi-a dorit şi pomeţi modificiaţi şi lifting la sprângene. Astfel, vedeta a devenit de nerecunoscut dacă facem comparaţie cum arăta la începutul carierei. Pelinel a urcat prima dată pe scenă la „Top Model România 1996”. Un an mai târziu participa la un concurs de frumuseţe.

În urmă cu exact 20 de ani, Valentina Pelinel scăpa de inhibiţii şi poza topless pentru „Stuff Magazin”. Puţini o mai recunosc acum, mai ales după cei 20.000 de euro plătiţi pe operaţii estetice!

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are o familie extrem de numeroasă. Fostul patron al lui Dinamo are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Chiar înainte de Sărbători, Pelinel a vorbit despre așteptările pe care le are de la anul 2023. Dacă în trecut a negat că ar dori să îi mai ofere un urmaș milionarului român, de această dată Valentina a evitat să mai ofere un răspuns vehement.

(Reporter: Știu că aveți o famile frumoasă ai numeroasă dar mai e loc de un copil? Vă doriți acest lucru, tu și soțul tău în 2023?) Nu avem niciun plan în acest sens. Avem 3 copii sănătoși și frumoși, pentru care suntem recunoscători.

(Reporter: Cu ce gânduri intră Valentina Pelinel în 2023?) Gânduri de recunoștință și mulțumire pentru că suntem sănătoși, avem o familie frumoasă și chiar dacă uneori trecem prin momente dificile, suntem împreună și luptăm pentru același obiectiv. Vă doresc tuturor sărbători binecuvântate și liniștite alături de cine contează pentru voi„, a spus Pelinel.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și