Închide meniul

Ilie Dumitrescu i-a făcut primul 11 lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024. Cum arată echipa României

Dan Roșu Publicat: 30 martie 2024, 9:45

Reclamă
Ilie Dumitrescu i-a făcut primul 11 lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024. Cum arată echipa României

Ilie Dumitrescu i-a făcut primul 11 lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024

Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Ilie Dumitrescu i-a alcăuit primul 11 lui Edi Iordănescu, unul pe care l-ar folosi în acest moment, dacă România s-ar afla înaintea meciului cu Ucraina, de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu două luni şi jumătate înainte startului Europeanului, Ilie Dumitrescu mai are o singură necunoscută în primul 11 al României, pe care l-ar trimite la luptă cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, în Grupa E.

Ilie Dumitrescu i-a făcut primul 11 lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024

Este vorba de postul de atacant de bandă stânga, unde Valentin Mihăilă şi Florinel Coman ar merita amândoi să prindă primul 11, cel puţin în opinia fostului mare atacant al Generaţiei de Aur.

Ilie Dumitrescu ar folosi un sistem 4-3-3, iar echipa ar arăta aşa: România: Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – Hagi, Screciu, Stanciu – Man, Drăguș, Coman/Mihăilă

„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu

Anghel Iordănescu a fost întrebat dacă merită Ianis Hagi să fie la EURO 2024, după ce fiul lui Gică Hagi a marcat cu Columbia. Anghel Iordănescu a subliniat că nu va analiza cazuri individuale şi nici nu va comenta ce spune Gică Hagi.

Reclamă
Reclamă 4

„Spuneam mai devreme că nu ar fi corect faţă de selecţioner să spun cine să plece, cine să stea acasă. Nici nu aş vrea să comentez ce spune Gică Hagi. Eu cred că, în momentul de faţă, selecţionerul ce a făcut şi ce a ales a fost bine.

Să îi acordăm în continuare încredere, este atributul lui. Evident, că putem vorbi cu toţii, este opinia noastră. Este selecţionerul nostru. Vă mai spun ceva. O să vedeţi ce presiune o să se facă în următoarele două luni, din partea preşedinţilor de cluburi, a patronilor, în special a patronilor. Vă spun de acum, nici nu va lua în seamă.

Nu avem superstaruri, selecţionerul a mers după grup. Cine s-a eliminat, s-a eliminat pentru că nu a respectat principiile grupului.

Reclamă

Ca să închei acest subiect, pentru noi, cea mai importantă preocupare este ca jucătorii care evoluează în străinătate să joace, să intre în formă. Jucătorii care vin la echipa naţională să câştige minute”, a spus Anghel Iordănescu la digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 5 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!” 6 „E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB
Citește și