Închide meniul

Alexandru Maxim, cea mai ciudată pasă de gol din carieră! Echipa lui Şumudică face show în Turcia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 ianuarie 2024, 17:23

Reclamă
Alexandru Maxim, cea mai ciudată pasă de gol din carieră! Echipa lui Şumudică face show în Turcia

ISTANBUL, TURKIYE - OCTOBER 30: Onur Bulut (4) of Besiktas in action against Alexandru Maxim (44) of Gaziantep FK during the Turkish Super Lig week 10 soccer match between Besiktas and Gaziantep FK in at Tupras Stadium in Istanbul, Turkiye on October 30, 2023. Serhat Cagdas / Anadolu,Image: 818179829, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Alexandru Maxim a dat cea mai ciudată pasă de gol din carieră. Maxim a contribuit al al doilea gol marcat de echipa lui Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep a deschis scorul în partida cu Pendikspor în minutul 12, prin Denis Drăguş. Acesta a marcat cu o deviere fină, de mare atacant, din interiorul carelui.

Alexandru Maxim, cea mai ciudată pasă de gol din carieră

Românii de la echipa lui Marius Şumudică au continuat să facă show. În a doua repriză, a venit rândul lui Alexandru Maxim să iasă la rampă. Acesta a pătruns în careul celor Pendikspor şi a cerut penalty. Arbitrul a făcut semne că nu a fost nimic neregulamentar şi a lăsat jocul să continue. Din gheata lui Maxim, mingea a ajuns Ogun Ozcicek, care a prin un şut de zile mari.

Marius Şumudică a spus totul despre ofertele de ultimă oră primite

Marius Şumudică a spus totul despre ofertele de ultimă oră primite din Arabia Saudită. Al-Raed şi Abha au vrut să-l convingă pe Şumi cu salarii stelare, dar antrenorul român a ales să rămână la Gaziantep.

Reclamă

Şumudică a mai antrenat-o în trecut pe Al-Raed. La Abha evoluează românul Ciprian Tătăruşanu, acesta fiind considerat un atu de către conducerea echipei pentru ca „Şumi” să fie convins să semneze cu formaţia aflată în prezent pe locul 17 în campionat.

„Am avut două oferte, le am şi în momentul de faţă, dar le-am refuzat. Ei continuă să mă sune, m-au sunat şi aseară. Dar nu se pune problema, pentru că nu aş putea să îmi bat joc de jucătorii pe care i-am adus. Oamenii au avut încredere în mine.

Şi eu am avut încredere. Nu pot să-i las la jumătatea drumului, chiar dacă ofertele erau mult mai avantajoase din punct de vedere material. Câteodată, rezultatul e mai important. Banii vin, dacă dai fotbalului ce trebuie. Am contract până la vară”, a spus Şumudică, la plecarea spre Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică nu mai ia niciun român la Gaziantep

Şumudică a preluat Gaziantep atunci când echipa era lanterna clasamentului, fără niciun punct obţinut. În prezent, Gaziantep e pe locul 15 în prima ligă turcă, având două puncte peste formaţia aflată pe primul loc retrogradabil, Fatih Karagumruk. Şumi va încerca să salveze echipa fără să mai transfere niciun român.

„Am un target, să scap echipa de la retrogradare, sper să realizez acest obiectiv. Suntem în grafic. Mai avem două jocuri din tur, dacă facem 3 puncte, avem şanse mari să ne menţinem. Cu transferurile pe care le vom face, vom mai face încă 18-19 puncte şi ne vom salva.

Nu voi transfera niciun român. De data asta nu am niciun român pe listă. De fiecare dată am luat, de data asta nu am niciun român pe listă. Sunt jucători care evoluează în Argentina. Vreau doi argentinieni şi un jucător care joacă în Mexic”, a mai spus Şumi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și