Închide meniul

Gică Hagi, tot mai aproape să dea o lovitură de proporţii: "Este o ofertă concretă! Continentul e corect, echipa era incorectă"

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 10:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Gică Hagi, tot mai aproape să dea o lovitură de proporţii: "Este o ofertă concretă! Continentul e corect, echipa era incorectă"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi e aproape să vândă un nou jucător

  • Gică Hagi, aproape de încă p lovitură
  • Anunţul făcut de un oficial de la Viitorul

Alexandru Măţan este noua "perlă" a lui Hagi de la Viitorul. Mijlocaşul de 21 de ani este dorit de o formaţia din Statele Unite ale Americii. Directorul general al celor de la Viitorul, Cristian Bivolaru, a confirmat că există o ofertă concretă pentru Alexandru Măţan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este o ofertă concretă pentru Mățan. Continentul e corect, echipa era incorectă. E foarte probabil zic eu! Hagi niciodată nu va împiedica un jucător să plece la mai bine. Asta a fost situația și cu Iancu, și cu Luckassen, și acum cu Mățan”, a spus Cristian Bivolaru la Pro X.

Cine este Alexandru Măţan

Alexandru Mățan a bifat 22 de apariții în acest sezon de Liga 1. Fotbalistul de 21 de ani a înscris un singur gol și a oferit șase pase decisive.

Reclamă

Originar din Galați, Mățan este crescut la Academia Hagi. La 1,67 metri înălțime, el are o viteză devastatoare și își scoate foarte ușor adversarul din joc.

Alexandru Mățan a prins șapte partide și la selecționata U21, pentru care a marcat un gol. La U19, fotbalistul Viitorului a înscris opt goluri în șase meciuri. Măţan este cotat la 850.000 de euro. 

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Manika Batra e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Elizabeta Samara – Sabine Winter (ora 13:20) 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali
Liga 1 • 12 apr., 23:07
„Mihai Popescu şi Louis Munteanu la FCSB?” Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali
FCSB a fost ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu
Liga 1 • 12 apr., 22:37
FCSB, ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu! Cum poate deveni campioană matematic, etapa viitoare, împotriva Rapidului
Cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi
Liga 1 • 12 apr., 21:41
Cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi! A marcat de 2 ori într-o repriză în meciul cu Universitatea Craiova