Închide meniul

„Sunt ‘buricul Pământului’, mă!” Cornel Dinu a răbufnit după ce FCSB și Rapid sunt interzise pe stadioanele noi din București: „Dacă nu vreau eu, nu jucați acolo!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 10:11

„Sunt buricul Pământului, mă! Cornel Dinu a răbufnit după ce FCSB și Rapid sunt interzise pe stadioanele noi din București: „Dacă nu vreau eu, nu jucați acolo!

Cornel Dinu a răbufnit

MMA / MMA2 via Hepta

FCSB a fost nevoită să joace ultimele meciuri de pe teren propriu la Buzău, în timp ce Rapid a jucat la Mioveni. Cele două rivale din București nu au primit acceptul de a evolua, după ce Arena Națională a devenit indisponibilă, pe stadionul Ghencea, respectiv Arcul de Triumf. Cornel Dinu a avut un discurs dur la adresa celor care administrează cele două stadioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avem o vorbă românească, unii se cred «buricul Pământului». Există un totalitarism al unor instituții, chiar dacă bunul respectiv a fost făcut din bugetul statului, în folosul echipelor, al sportului.

Există acest totalitarism al unor persoane care îşi permit să facă asta. Spun «Asta e pofta ce am poftit. Joacă doar cine vreau eu şi cum vreau. Eu sunt şeful administrației Ghencea sau al Ministerului Apărării. Sunt buricul Pământului, mă! Dacă nu vreau eu, nu jucaţi acolo!»”, a spus Cornel Dinu la telekomsport.ro.

Motivul real pentru care FCSB nu joacă pe noul Stadion Steaua

Cristi Balaj, noul conducător al lui CFR Cluj, a făcut lumină în legătură cu motivul pentru care FCSB nu a jucat încă pe noul stadion din Ghencea. În afară de CSA, un terț are nevoie de o Hotărâre de Guvern pentru a avea acces pe noua arenă din București.

„Eu ţin minte că la meciul de rugby, la finala campionatului, discutam cu cei de la Steaua. Meciul a fost între Steaua şi Baia Mare, pe Arcul de Triumf. Le spuneam că ar fi corect ca cei de la FCSB să fie lăsaţi să joace acolo (n.r. – pe Stadionul Steaua), că stadioanele au fost făcute pentru echipele care le pot închiria. Investiţiile acestea vor şi civiliza spectatorii, e o experienţă.

Reclamă

Mi s-a dat un răspuns. Nimeni n-a întrebat care e modalitatea de a desfăşura competiţii. Nu e o Hotărâre de Guvern, care să spună exact în ce condiţii se poate juca, în acest moment. Competiţiile oficiale se pot disputa doar cu un protocol. Nu cunosc protocolul dintre FRF şi Steaua (n.r. – echipa naţională a jucat, deja, în Ghencea). La competiţia de rugby, federaţia de rugby, care e finanţată de MTS… Acolo s-a putut.

La Steaua nu a fost iniţiată această Hotărâre de Guvern. Probabil că nici nu s-au grăbit, din anumite motive pe care le putem înţelege. Despre Ghencea zic. La echipa naţională a fost un protocol. Ca să închiereze spre terţ, la jocuri oficiale, se face doar printr-o Hotărâre de Guvern. Eu reproduc ce mi s-a spus, nu înseamnă şi că sunt de acord”, a spus Balaj, citat de telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și