Închide meniul

Mario Camora, avertisment pentru colegii lui după umilinţa pe care CFR i-a administrat-o rivalei U: „Nu suntem pe locul dorit”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 decembrie 2023, 22:23

Reclamă
Mario Camora, avertisment pentru colegii lui după umilinţa pe care CFR i-a administrat-o rivalei U: „Nu suntem pe locul dorit

Mario Camora, avertisment pentru colegii lui după umilinţa pe care CFR i-a administrat-o rivalei U

Mario Camora, după un meci al CFR-ului / Profimediaimages

Mario Camora a transmis un avertisment pentru colegii lui după umilinţa pe care CFR i-a administrat-o rivalei U. CFR Cluj – U Cluj s-a încheiat 4-0, un scor neverosimil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul stânga a subliniat că el şi echipa lui nu se află pe locul pe care şi-l doresc. În urma victoriei din această seară, CFR Cluj s-a apropiat la 8 puncte de FCSB.

Mario Camora, avertisment pentru colegii lui după umilinţa pe care CFR i-a administrat-o rivalei U: „Nu suntem pe locul dorit”

E important şi pentru suporteri, că ştim cum e rivalitatea aceasta (n.r.: cu U Cluj).

Ne bucurăm că am terminat cu un scor bun şi, mai important, că nu am primit gol.

E dulce (n.r.: victoria) că e rivala, dar obiectivul nostru nu e să batem doar U. Obiectivul nostru e să fim acolo sus şi pentru asta trebuie să batem pe toată lumea.

Reclamă

A fost ceva ce ne-a lipsit (n.r.: ca CFR să marcheze repede). În celelalte meciuri am avut ocazii şi nu am marcat, astăzi la prima minge pe poartă am marcat. Am mai avut ocazii, putea fi şi mai mare scorul.

„E o distanţă mare faţă de FCSB”

Am încercat să îi motivăm pe colegi. Noi, cei care suntem de mai mult timp aici, ştim ce înseamnă să joci pentru CFR Cluj.

Vasile Mogoş trece printr-un moment mai greu, am vorbit cu băieţii să îi dedicăm victoria.

Reclamă 4 / 0/3

Nu suntem pe locul pe care ni-l dorim, suntem la 8 puncte de FCSB. Mai sunt meciuri de jucat, dar e o distanţă mare. Am pierdut multe meciuri cu ghinion. E dureros, suntem la 8 puncte, vom vedea ce distanţă va fi când vom intra în play-off”, a declarat Mario Camora pentru digisport.ro după CFR Cluj – U Cluj 4-0.

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece de la U Cluj: „Jucătorii au nevoie de o altă persoană”

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece de la U Cluj. Tehnicianul a avut o reacție dură după eșecul uluitor cu CFR Cluj.

Partida dintre CFR Cluj și U Cluj s-a încheiat cu scorul de 4-0. Derby-ul Clujului a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Nu demisionez, dar poate jucătorii au nevoie de o altă persoană. O să discut și cu cei din conducere, dar poate ar trebui să se gândească și la altă variantă. Sunt principalul vinovat după acest rezultat.

Nu are rost să vorbim de tactică, nu e nimic de analizat astăzi. Este o diferență de valoare, de pregătire. Unii jucători sunt destul de fricoși încă, au nevoie de timp pentru maturizare. Jucătorilor le-am spus că le mulțumesc, le-am urat o vacanță frumoasă.

Eu sunt responsabil pentru această formă slabă, pentru modul în care ne-am prezentat astăzi. Ideea este că că nu demisionez, dar conducerea ar putea lua în calcul și varianta schimbării unui antrenor”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, potrivit digisport.ro.

CFR Cluj – U Cluj 4-0. Jucătorii lui Ioan Ovidiu Sabău, umiliți în derby-ul Clujului. „Feroviarii” au făcut spectacol

CFR Cluj – U Cluj 4-0 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1.

Reclamă

Meciul a început excelent pentru echipa lui Andrea Mandorlini. În minutul 2, Karlo Muhar a deschis scorul cu o lovitură de cap. A urmat apoi reușita lui Bîrligea, din minutul 41, dar și „dubla” lui Otele (min. 77 și min. 88). După acest rezultat, CFR este pe 2 în Liga 1, cu 36 de puncte, la 8 lungimi de liderul FCSB. De cealaltă parte, U Cluj este pe 8, cu 29 de puncte.

CFR Cluj: CFR Cluj: Sava – Boben, Kresic, M. Ilie – Krasniqi, Muhar, Tachtsidis, Camora – Otele, Bîrligea, Avonou

Rezerve: Hindrich, Manea, Morgan, Cvek, R. Filip, Fică, Deac, Luca Mihai, Juricic

Antrenor: Andrea Mandorlini

U Cluj: U Cluj: Iliev – Peteleu, Masoero, Mitrea, Vătăjelu – Doukoure, Fossati, Chipciu – Manu – I. Stoica, D. Popa

Rezerve: Gorcea, Simion, Pițian, Miron, Silaghi, Popadiuc, V. Gheorghe, Cîmpanu, Filip Ilie
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și