Închide meniul

Nicolae Dică a răbufnit după FC Voluntari – FCSB: „70% din meci am fost mai buni. Coman ne-a bătut în 5 minute”

Alex Masgras Publicat: 1 martie 2024, 0:08

Reclamă
Nicolae Dică a răbufnit după FC Voluntari – FCSB: „70% din meci am fost mai buni. Coman ne-a bătut în 5 minute

Nicolae Dică a răbufnit după FC Voluntari - FCSB: "70% din meci am fost mai buni. Coman ne-a bătut în 5 minute"

Nicolae Dică, în timpul meciului FC Voluntari - FCSB / Hepta

Nicolae Dică a răbufnit după FC Voluntari – FCSB. Antrenorul ilfovenilor a venit extrem de supărat la interviul de la finalul meciului de pe stadionu Anghel Iordănescu, acolo unde liderul din Liga 1 s-a impus cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari a deschis scorul în minutul 16, prin Dumiter, dar Florinel Coman a reuşit să întoarcă scorul în debutul reprizei secunde, printr-o dublă.

Nicolae Dică a răbufnit după FC Voluntari – FCSB

La finalul meciului de la Voluntari, Dică a fost extrem de supărat pe jucătorii săi pentru greşelile copilăreşti făcute în apărare. Mai mult, el a declarat că ilfovenii au fost mai buni cel puţin 70% din meci şi că Florinel Coman i-a învins în 5 minute:

„E păcat. Am făcut un joc bun, 70% din meci am fost mai buni. Apoi, în a doua repriză, ne-au bătut în 5 minute prin Coman. Pe Coman nu am reuşit să îl oprim, chiar dacă am vorbit la pauză. Facem greşeli copilăreşti. Mă aştept la mai mult de la ei.

Avem ocazie mare, să facem 2-2. Din nefericire nu putem să o băgăm în poartă. Cei de la FCSB doar asta au făcut, jucau la Coman, pe partea stângă.

Reclamă

Este strânsă lupta (n.r. pentru evitarea retrogradării), dar în momentul în care vom intra în play-out, toate echipele de acolo vor avea emoţii. Jocul ne dă încrederea pentru că echipa joacă, ne creăm ocazii, dar nu reuşim să marcăm. Trebuie defensiv să fim mai atenţi. La Craiova am pierdut din două faze fixe.

De când am venit aici am tot încercat să lucrez la asta, am avut încredere. Să avem curaj, să jucăm, pentru că am dovedit că putem să ne luptăm cu orice echipă. Astăzi, FCSB ne-a bătut în 5 minute”, a declarat Nicolae Dică, la digisport.ro.

Florinel Coman l-a lăudat pe Elias Charalambous, după FC Voluntari – FCSB

La finalul meciului de la Voluntari, Florinel Coman a declarat că revenirea se datorează echipei şi l-a lăudat pe Elias Charalambous, pentru tactica schimbată la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

După primele 45 de minute, FCSB i-a introdus pe Radaslavescu, Baba Alhassan şi Miculescu, cei care i-au înlocuit pe Mihai Lixandru, Tavi Popescu şi Luis Phelipe:

„Un meci întors de echipă. Un meci pe care l-am tratat superficial în prima repriză, lipsiţi de curaj. Am pierdut mijlocul terenului. În a doua repriză a schimbat tactica şi i-a ieşit, chiar e tare (n.r. de Elias Charalambous).

E o seară perfectă, dar trebuia să ne facem meciul uşor din primele minute. Am ştiut cum să gestionăm, nu am căzut psihic la pauză.

(n.r. cum a fost revederea cu Colţescu) La început grea, după a devenit mai prietenos”, a declarat Florinel Coman, după meciul cu FC Voluntari, la digisport.ro.

Pentru FCSB urmează meciul cu Petrolul Ploieşti, iar Florinel Coman ştie că liderul va avea o misiune grea. Cu toate acestea, el a avut un mesaj clar pentru adversari:

„Un meci greu. Nu am văzut meciul din această seară, dar ştiu că ne va aştepta un meci foarte greu. Visul nostru este să devenim campioni dar trebuie să călcăm pe cadavre”, a mai spus Florinel Coman.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și