Închide meniul

Universitatea Craiova, fără Eugen Neagoe și la următorul meci! Când se va soluționa litigiul cu U Cluj

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 ianuarie 2023, 18:44

Universitatea Craiova, fără Eugen Neagoe și la următorul meci! Când se va soluționa litigiul cu U Cluj

Eugen Neagoe a luat foc după FC Voluntari - Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, în timpul unui interviu / AntenaSport

Universitatea Craiova va fi fără Eugen Neagoe și la următorul meci de Liga 1, cu Hermannstadt, pe 28 ianuarie. Cameria de Soluționare a Litigiilor a amânat termenul în procesul antrenorului cu fosta sa echipă, U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe încă nu și-a reziliat oficial contractul cu U Cluj, deși, cu Universitatea Craiova s-a înțeles cu mai bine de o lună în urmă. Fiind în litigiu cu fosta echipă, Neagoe nu poate sta pe banca oltenilor la meciurile din Liga 1.

Universitatea Craiova, fără Eugen Neagoe și la meciul cu Hermannstadt

Camera de Soluționare a Litigiilor a anunțat, joi, că termenul în procesul dintre Eugen Neagoe și U Cluj a fost amânat până la data de 2 februarie. Astfel, va rata duelul cu Hermannstadt, programat pe 28 ianuarie.

Universitatea Craiova a pierdut ultimul meci, 0-1 cu FC Botoșani, și s-a îndepărtat de liderul CFR Cluj.

După duelul cu Hermannstadt, Universitatea Craiova va avea trei dueluri de foc, cu Farul, CFR Cluj și FCSB.

Reclamă

Corneliu Papură îi va ține locul lui Eugen Neagoe

Până la rezolvarea situației lui Eugen Neagoe, Papură a fost trecut în acte drept antrenor principal. Gică Craioveanu şi Sorin Cârţu puteau fi şi ei soluţii pentru patronul Universităţii Craiova.

Corneliu Papură are un contract de antrenor principal cu noi. Conform regulamentelor în vigoare sperăm ca în cel mai scurt timp Eugen Neagoe să-și rezolve problema cu U Cluj, de ce nu săptămâna aceasta, și apoi lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Dacă v-a spus domnul Burchel că Papură este antrenorul principal în acte, înseamnă că așa e. Noi aveam și varianta Gică Craioveanu, numai că era în Spania. În club îi avem cu licența PRO pe Sorin Cârțu, Corneliu Papură, Nae Ungureanu și Gică Craioveanu”, a declarat Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Eugen Neagoe face orice ca să scape de U Cluj

Eugen Neagoe chiar a restituit bani „Şepcilor Roşii” pentru a putea fi acceptată rezilierea unilaterală a contractului.

Reclamă 4 / 0/3

Domnul Neagoe a cerut o reziliere unilaterală cu U Cluj, este o acțiune individuală, dar permisă de regulamente. Împotriva acestei acțiuni se protejează în mod uzual acea numită clauză de reziliere. Nu a existat și atunci obligativitatea domniei sale este de a restitui jumătate din banii primiți în această perioadă.

A făcut acest lucru pentru că erau 4 luni, dintre care 2 neplătite, a restituit și ultimul salariu primit, dar în România nu este ca la FIFA. Nu înseamnă că e mai bine sau mai rău, înțeleg că se fac niște demersuri ca să se schimbe această situație.

Orice acțiune, chiar dacă este o înțelegere între părți, trebuie constatată de comisii. De exemplu, dacă eu reziliez cu un jucător de comun acord, această reziliere, chiar dacă e făcută de comun acord, trebuie să treacă prin așa zisele Comisii de Disciplină și acestea să constate„, a mai spus patronul Universităţii Craiova.

Recomandări
  • Universitatea Craiova, fără Eugen Neagoe și la următorul meci
  • Când se va soluționa litigiul cu U Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și