Închide meniul

Mircea Lucescu va reveni la Dinamo: „Vă promit că mă întorc!”. Anunțul răsunător făcut de „Il Luce”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 mai 2022, 19:27

Mircea Lucescu va reveni la Dinamo: „Vă promit că mă întorc!. Anunțul răsunător făcut de „Il Luce

Mircea Lucescu a întrerupt seria lui Dinamo Kiev de cinci înfrângeri

Mircea Lucescu este antrenorul lui Dinamo Kiev / Hepta

Mircea Lucescu va reveni la Dinamo atunci când noul stadion din „Ștefan cel Mare” va fi finalizat. „Il Luce” le-a promis fanilor „alb-roșii” că se va întoarce la „echipa lui de suflet” pe un rol de consilier al staff-ului tehnic, nu ca antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a fost prezent la evenimentul special organizat astăzi de CS Dinamo, cu ocazia împlinii a 74 de ani de existență a clubului.

Mircea Lucescu va reveni la Dinamo: „Vă promit că mă întorc!”

În cadrul festivității din „Ștefan cel Mare”, Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat că proiectul noului stadion a fost predat către CNI. Noua arenă ar urma să fie finalizată în 2024.

„Il Luce” a făcut o promisiune răsunătoare, spunând că va reveni la Dinamo pe o poziție de sfătuitor atunci când stadionul de 25.000 de locuri va fi construit.

„Vă promit că mă întorc şi vom avea şi echipă dacă vom avea stadion. Ca antrenor nu cred, dar sfătuitor pot să fiu! Am revenit pe Dinamo într-un moment extraordinar pe care mi-l doream de mult, construirea unui nou stadion.

Reclamă

Am spus că nu mă întorc la Dinamo până nu văd un stadion nou aşa cum trebuie să aibă un club cum este Dinamo, cu asemenea performanţă internaţională de-a lungul anilor. Sunt 32 de ani de când eu nu am mai fost pe acest stadion, în afară de faptul că am fost de două ori cu Rapid ca adversar al lui Dinamo.

Inima mea, sufletul meu, rămân legate de Dinamo, de acest stadion care mi-a adus atâtea satisfacţii mie şi suporterilor noştri. Îmi doresc din tot sufletul ca acele vremuri să revină şi un pas este construirea unui nou stadion. Pentru că asta va însemna foarte mult în performanţele ulterioare ale acestui club. Voi fi alături de cei care vor face tot pentru a readuce în prim plan istoria clubului Dinamo.”, a spus Mircea Lucescu.

„Il Luce” a scris istorie la Dinamo!

Mircea Lucescu a trăit momente de vis alături de Dinamo. Ca jucător, „Il Luce” a cucerit 6 titluri de campion al României, precum și o Cupă a României. Lucescu a făcut performanță și ca antrenor al „câinilor”, reușind să câștige un titlu național în 1990 și două Cupe ale României, în 1986 și 1990.

Reclamă 4 / 0/3

Legendarul antrenor român a plecat din „Ștefan cel Mare” în 1990. De atunci, „Il Luce” le-a mai pregătit pe Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior Donețk, Zenit St. Petersburg, precum și naționala Turciei. Începând din 2020, Lucescu se află pe banca lui Dinamo Kiev.

Dinamo va avea un nou stadion! Proiectul a fost predat către CNI

Astăzi, CS Dinamo a organizat o festivitate impresionantă alături de mai multe nume legendare din istoria clubului, precum Mircea Lucescu (76 de ani), Dănuț Lupu (55 de ani), Cornel Dinu (73 de ani) și Ioan Andone (62 de ani). Chiar dacă „alb-roșii” vor împlini 74 de ani abia pe 14 mai, oficialii din „Ștefan cel Mare” au organizat evenimentul respectiv astăzi, 11 mai.

În cadrul evenimentului respectiv, Lucian Bode a oferit ultimele detalii legate de noul stadion al „câinilor”. Viitoarea arenă va avea o capacitate de 25.000 de locuri și va putea găzdui meciuri din mai multe sporturi.

„După un an, un an și jumătate de discuții interminabile, reușim astăzi să predăm decizia clubului, dar pe lângă decizie, am predat și tema de proiectare, certificatul de urbanism, toate documentele necesare pentru ca CNI să demareze procedura și demolare și de construcție.

Noi estimăm că în 2024, noul stadion, cu o capacitate de aproximativ 25.000 de locuri, să fie gata. Aceasta este intenția Companiei Naționale de Investiții, intră minimum 25.000 de locuri.

Anunțul momentului în „Ștefan cel Mare”! Noua arenă va fi finalizată în 2024

Am lămurit o enigmă. Sper să avem și echipă în 2024, care să se bată la cupele europene. Cu siguranță azi am aflat că, în 2024, Dinamo va avea antrenor de echipă de cupe europene, pe Mircea Lucescu.

Se inițiază procedura de predare a amplasamentului către CNI în vederea construirii arenei multifuncționale a Clubului Sportiv Dinamo. Punem astfel piatra de temelie pentru un proiect major pentru dezvoltarea infrastructurii a CS Dinamo.

Reclamă

Performanța se face cu investiții, iar sportul românesc are nevoie de investiții consistente. Faptul că, în curând, stadionul va fi preluat de CNI este un pas în sensul modernizării și susținerii performanței. Așa cum spunea domnul Mircea Lucescu, noi așteptăm din acest moment inaugurarea noului stadion Dinamo.”, a declarat Ministrul de Interne, Lucian Bode.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și