Închide meniul

Neymar, decizie șoc! Brazilianul a spus STOP negocierilor cu PSG. Motivul: Lionel Messi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2021, 6:35

Neymar, decizie șoc! Brazilianul a spus STOP negocierilor cu PSG. Motivul: Lionel Messi

profimedia

Neymar, decizie șoc

Neymar începe să suspecteze că Messi va rămâne în cele din urmă la Barcelona, notează cotidianul catalan Diari ARA, citat de Marca. Potrivit sursei citate, starul brazilian crede că Messi are șanse tot mai mici să ajungă la PSG. Prin urmare, Neymar i-ar fi informat pe șefii Barcelonei că vrea să se întoarcă pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a întrerupt negocierile cu PSG

Neymar era în negocieri avansate cu PSG pentru prelungirea contractului. Chiar și renumitul Fabrizo Romano anunța că brazilianul va rămâne la Paris până în 2026. 

Cu toate acestea, o revenire a lui Neymar la Barcelona ar fi greu de materializat. Spaniolii anunță că vedeta lui PSG ar trebui să renunțe la pretențiile financiare uriașe, în contextul crizei traversate de Barcelona.

Formația de pe Camp Nou nu exclude o revenire a lui Neymar, dar se focusează și pe alte obiective. Reprezentanții lui Erling Haaland s-au întâlnit deja cu Joan Laporta, iar Lautaro Martinez n-a ieșit nici el din calcule. 

Neymar n-a jucat în "dubla" dintre PSG și Barcelona din "optimile" Champions League. Chiar și așa, echipa brazilianului a câștigat cu 5-2 la general.

Reclamă

Anunțul făcut de fostul agent al lui Neymar

Informația dezvăluită de catalani se potrivește cu declarația fostului impresar al lui Neymar, Andre Cury. Acesta a spus că destinele lui Neymar și Messi ar putea să se reunească la Barcelona.

"Neymar va juca din nou alături de Messi, dar nu la PSG, ci la Barcelona. Nu cred că asta s-ar putea întâmpla la altă echipă", a declarat Andre Cury, citat de Mundo Deportivo. 

Neymar a plecat de la Barcelona în vara lui 2017. La acea vremea, brazilianul dădea toate recordurile peste cap. PSG plătea pentru el nu mai puțin 222 de milioane de euro, valoarea clauzei de reziliere a contractului cu Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar are 104 partide la PSG, perioadă în care a înscris 83 de goluri și a oferit 47 de assist-uri. În capitala Franței, el a cucerit trei titluri de campion. Nu a reușit până acum să câștige Champions League de când a plecat de la Barcelona.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și