Închide meniul

Ianis Hagi, assist în Atletico – Alaves. Erling Haaland a făcut spectacol în United – City 0-3. Cele mai importante rezultate

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 octombrie 2023, 0:00

Ianis Hagi, assist în Atletico – Alaves. Erling Haaland a făcut spectacol în United – City 0-3. Cele mai importante rezultate

Ianis Hagi, assist în Atletico - Alaves

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Alaves / Profimedia

Ianis Hagi a oferit un assist în Atletico – Alaves, scor 2-1. Manchester United – Manchester City, meciul zilei în Europa, a fost în format live text, pe AS.ro. În Premier League s-a mai disputat şi meciul dintre Liverpool şi Nottingham Forest, câştigat fără emoţii de echipa lui Jurgen Klopp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG s-a impus pe finalul partidei de pe terenul lui Brest, scor 3-2, în timp ce Liverpool şi-a câştigat meciul de pe teren propriu cu Nottingham Forest fără emoţii, scor 3-0. Tot la scor de neprezentare s-a impus şi Manchester City pe Old Trafford, cu Manchester United, în timp ce Borussia Dortmund a încheiat la egalitate meciul de pe terenul lui Frankfurt, scor 3-3. AS Roma, fără Jose Mourinho pe bancă, a pierdut meciul de la Milano cu Inter, scor 0-1. Tot în Italia, Napoli a obţinut un punct cu AC Milan, după ce a revenit de la 0-2, în timp ce Atletico Madrid s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la Alaves, într-un meci în care Ianis Hagi a pasat decisiv la golul oaspeţilor.

Ianis Hagi, assist în Atletico – Alaves

Fluier final în Atletico – Alaves 2-1! Echipa lui Ianis Hagi a înscris prea târziu, iar formaţia pregătită de Diego Simeone a obţinut toate cele trei puncte.

Min. 90+6: Atletico – Alaves 2-1! Ianis Hagi, introdus în minutul 63, a pasat decisiv la golul marcat de Guevara, în prelungirile partidei de pe Metropolitano.

Reclamă

Napoli – AC Milan 2-2

Fluier final în Napoli – AC Milan 2-2!

Min. 63: Napoli – AC Milan 2-2! Raspadori a restabilit egalitatea cu un gol superb din lovitură liberă.

Min. 50: Napoli – AC Milan 1-2! Politano a redus din diferenţă în debutul reprizei secunde.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 30: Napoli – AC Milan 0-2! Giroud a reuşit dubla cu o lovitură de cap din centrarea lui Calabria.

Min. 22: Napoli – AC Milan 0-1! Olivier Giroud a deschis scorul în meciul de pe Stadio Diego Armando Maradona.

Min. 1: A început meciul dintre Napoli şi AC Milan.

Update: Ianis Hagi este rezervă în meciul dintre Atletico Madrid şi Deportivo Alaves.

Inter – AS Roma 1-0

Fluier final în Inter – AS Roma 1-0! Nerazzurrii au obţinut cele trei puncte, graţie golului marcat de Marcus Thuram în minutul 81.

Min. 81: Inter – AS Roma 1-0! Marcus Thuram a deschis scorul din centrarea lui Dimarco.

Min. 1: A început şi meciul dintre Inter şi AS Roma.

Reclamă

Manchester United – Manchester City 0-3

Fluier final în Manchester United – Manchester City 0-3! Erling Haaland a contribuit la toate cele trei goluri ale „cetăţenilor”, reuşind o dublă şi oferind o pasă decisivă pentru Phil Foden.

Min. 80: Manchester United – Manchester City 0-3! Phil Foden a marcat al treilea gol al „cetăţenilor” pe Old Trafford, din pasa lui Erling Haaland.

Min. 50: Manchester United – Manchester City 0-2. Erling Haaland a reuşit „dubla”. A primit o centrare perfectă de la Bernardo Silva şi a trimis o lovitură de cap imparabilă!

Min. 26: Manchester United – Manchester City 0-1! Erling Haaland a deschis scorul pe Old Trafford, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

Min. 1: A început derby-ul din Premier League, Manchester United – Manchester City!

Liverpool – Notthingam Forest 3-0

Fluier final în Liverpool – Nottingham Forest 3-0! Echipa lui Jurgen Klopp a obţinut toate cele trei puncte, după un meci pe care l-a dominat pe Anfield.

Min. 77: Liverpool – Nottingham Forest 3-0! Starurile lui Klopp au mai marcat o dată. Salah a primit o pasă de 50 de metri, portarul advers a dat pe lângă minge, iar egipteanul a înscris cu uşurinţă.

Min. 35: Liverpool – Nottingham Forest 2-0! Darwin Nunez şi-a trecut în cele din urmă numele pe lista marcatorilor.

Min. 31: Liverpool – Nottingham Forest 1-0! „Cormoranii” au deschis scorul prin Diogo Jota. Portughezul a înscris cu poarta goală, după ce şutul lui Darwin Nunez a fost respins de Turner. Imediat după ce a înscris, Diogo Jota i-a dedicat reuşita coechipierului Luis Diaz, care a trecut prin momente complicate în ultimele 24 de ore.

Min. 90: Brest – PSG 2-3! Victorie pentru parizieni, care s-au apropiat astfel la un singur punct de liderul Nice.

Min. 89: Brest – PSG 2-3! Kylian Mbappe a marcat cu noroc. A executat un penalty, a ratat, dar mingea a ajuns tot la el. Din a doua încercare, Mbappe nu l-a mai iertat pe portarul gazdelor.

Min. 52: Brest – PSG 2-2! Gazdele au dat lovitura şi au egalat-o pe PSG! Le Douaron au reuşit să egaleze, din pasa lui Del Castillo.

Min. 43: Brest – PSG 1-2! Gazdele au redu din diferenţă chiar înainte de pauză, prin Mounie.

Min. 28 Brest – PSG 0-2! Kylian Mbappe a majorat diferenţa pentru parizieni, cu un şut superb, de la marginea careului.

Min. 16: Brest – PSG 0-1! Campioana a deschis scorul prin Zaire-Emery, cu un şut de la marginea careului, din pasa lui Barcola.

Min. 1: Începe meciul dintre Brest şi PSG!

Manchester United are două victorii consecutive în Premier League, înaintea derby-ului cu Manchester City. În ultimele două runde, „diavolii” s-au impus în partidele cu Brentford şi Sheffield. De cealaltă parte, Manchester City a învins-o în ultima rundă pe Brighton, scor 2-1.

În sezonul trecut, duelul dintre cele două echipe desfăşurat pe Old Trafford a fost câştigat de Manchester United, cu 2-1. Manchester City a câştigat duelul disputat pe teren propriu, scor 6-3, şi de asemenea s-a impus şi în finala Cupei Angliei.

În celelalte meciuri ale zilei, PSG se va duela cu Brest, de la ora 14:00, în timp ce Metz, trupa lui Ladislau Boloni, va primi vizita celor de la Le Havre.

Meciurile zilei din Europa:

Pep Guardiola i-a pus la punct pe contestatarii lui Erling Haaland

Pep Guardiola i-a pus la punct pe contestatarii lui Erling Haaland, după ce atacantul a marcat o „dublă” în duelul dintre Young Boys și Manchester City. Managerul „cetățenilor” a avut o reacție tranșantă pentru cei care-l critică pe Haaland și a declarat că acesta nu se va opri niciodată din a marca goluri.

De asemenea, în privința lui Erling Haaland, Pep Guardiola a declarat că e important ca acesta să aibă multe ocazii, pe parcursul unui meci. Managerul catalan a mărturisit că cei care îl critică pe norvegian își doresc ca acesta să nu marcheze niciun gol, însă este convins că vârful de 23 de ani va fi golgheter toată cariera sa.

„E important că Erling are multe ocazii. Oamenii vor ca el să nu reușească. Îmi pare rău să vă spun asta, dar tipul ăsta va da goluri toată viața. Este o amenințare incredibilă.

Jucătorii trebuie să își găsească abilitățile să paseze precum Kevin de Bruyne sau Ilkay Gundogan, dar el va înscrie până în ultima zi în care va juca fotbal”, a declarat Pep Guardiola, conform bbc.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și