Închide meniul

Simona Halep, chinuită de dureri de ani de zile! Dezvăluirea făcută de CTP. "Are o problemă, iar acea problemă nu trece"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 6:19

Simona Halep, chinuită de dureri de ani de zile! Dezvăluirea făcută de CTP. "Are o problemă, iar acea problemă nu trece"

Profimediaimages

Probleme pentru Simona Halep

"Ea are probleme cu spatele, nu cu pandemia. Are probleme cu spatele de mult, nu de acum. Sunt deja vreo trei, patru ani. A fost la un moment dat la același medic la care am ajuns și eu, cu coloana. Are o problemă, iar acea problemă nu trece. Vă spun pentru că eu am o problemă similară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep are probleme de sănătate

În timp se accentuează, iar principala sursă a acestui deranj la coloană este reverul cu două mâini, în special cel luat de jos, care presupune întoarcerea aproape completă a umerilor și mișcare de ridicare în același timp. Vă dați seama ce tip de solicitare. L4-L5. O doare spatele… Eu nu cred că Simona mai este interesată să revină numărul 1 mondial. Mai degrabă să mai câștige un Grand Slam. Și cred că încă mai poate!", a spus CTP, citat de gsp.ro.

Simona Halep s-a oprit în sferturile de finală de la Australian Open 2021, dar s-ar putea impune la Roland Garros sau Wimbledon, acolo unde s-a încununat deja "regină" în 2018, respectiv 2019. "Depinde cum se va recupera cu această problemă fizică, dar cu nivelul de joc pe care încă-l mai poate arăta, mai poate câștiga un Grand Slam, oriunde. A arătat că poate!", a mai spus CTP. 

Simona Halep a anunţat că revine la echipa de Fed Cup a României

Simona Halep revine în echipa României de FED Cup. Marea noastră campioană a explicat motivele pentru care a luat această decizie.

”O să încep cu cu partea în care am declarat anul trecut în decembrie că nu o să joc FED Cup, că am turneu săptămână de săptămână și aș fi vrut să fiu cât se poate de fresh la Jocurile Olimpice. Dar, nejucând luna aceasta deloc, am avut timp să mă odihnesc, să mă recuperez și vreau să spun că o să joc FED Cup.

Reclamă

Mereu am jucat cu sufletul, accidentată, neaccidentată, am jucat. Mă bucur că am șansa să joc din nou, sunt foarte bine să merg acolo și să câștig niște puncte pentru România. Mereu a fost o emoție diferită când am jucat FED Cup. E diferit, foarte diferit. Și Grand Slam să joci, finală, semifinală, ai emoții, dar la FED Cup e cu totul altceva. Îți dorești să câștigi pentru țara ta, pentru echipă”, a declarat Simona Halep, la Digisport.

Simona Halep revine la Fed Cup, însă nu îl va mai găsi pe Florin Segărceanu. Acesta a anunţat că nu mai este antrenorul nejucător al echipei României. Locul său va fi luat de Monica Niculescu, jucătoare aflată încă în activitate. Ea va debuta în barajul cu Italia, în weekend-ul 16-17 aprilie, la Cluj-Napoca.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și