Adrian Mititelu a avut o replică dură pentru primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu. Patronul lui FCU Craiova l-a acuzat pe edilul Hunedoarei că „se face de râs”.
Mititelu a comentat şi declaraţia primarului Bobouţanu, potrivit căreia una dintre echipele FC Argeş şi Csikszereda i-ar fi propus „jocuri de culise” Corvinului. Mititelu a spus că Dan Bobouţanu trebuia să sesizeze DNA.
Adrian Mititelu, replică dură pentru primarul Hunedoarei: „Se face de râs! Dacă era un om corect trebuia să sesizeze DNA”
„Îi dau nota 4 domnului primar pentru că atunci când cineva i-a propus să facă ceva nu a sesizat DNA.
Dacă era un om corect trebuia să sesiseze presa şi organele abilitate.
Aluzia nu are nicio valoare, de ce o mai spune la presă? Se face de râs.
Şmecheria românească domnul primar o promovează.
Tot ei sunt supăraţi, dumneavoastră (n.r.: primarul Hunedoarei) aţi făcut o şmecherie tipic românească şi nu a ţinut”, a spus Adrian Mititelu la digisport.ro.
Adrian Mititelu continuă şi războiul cu FRF. „Întrebaţi-l pe Burleanu dacă are un mandat legal, el stă acolo abuziv”, a mai declarat Adrian Mititelu pentru sursa citată.
Primarul din Hunedoara, acuzaţii grave după ce Corvinul nu a primit drept de promovare: „Ne-au cerut să facem jocuri de culise!”
Primarul din Hunedoara a făcut acuzaţii grave după ce Corvinul nu a primit drept de promovare. Dan Bobouțanu, edilul din Hunedoara, a denunţat un „plan malefic”. „Planul” ar fi fost al celor patru echipe din Liga a 2-a care s-au opus avizului juridic al FRF.
FC Voluntari, FCU Craiova, FC Argeș și Csikszereda au fost echipele care s-au opus schimbării formei juridice a clubului Corvinul Hunedoara.
Bobuţanu a acuzat că una dintre echipele care au evoluat în Liga a 2-a sezonul trecut i-ar fi propus Corvinului să facă jocuri de culise, având în vedere că hunedorenii nu aveau drept de promovare.
„Noi am depus toate documentele în timp legal, care au fost avizate pentru legalitate, care au fost introduse pe ordinea de zi a comitetului executiv.
Dar aceste 4 echipe au avut o temă evidentă de împiedica echipa noastră să poată să promoveze. Votul nu a fost dat împotriva documentelor noastre, nu împotriva deciziei departamentului juridic al FRF, ci împotriva transformării clubului nostru în club de drept privat. Aceste 4 cluburi și-au făcut planul malefic împotriva noastră. FRF și-a făcut treaba, a fost o șmecherie tipic românească a celor 4 cluburi.
Domnii ne-au luat de proști. Dar noi nu ne desființăm. Unii au vrut să ne atragă în jocuri de culise, cluburi dintre cele 4. Una dintre cele două care au fost în Liga 2. Însă le promit că noi ne vom apăra șansele și vom construi echipa să câștigăm campionatul în Liga 2.
Ați reușit, dar nu ne-ați înfrânt. Ceea ce s-a întâmplat e o sfidare a bunului simț”, a declarat primarul din Hunedoara, Dan Bobouțanu, pentru sursa citată.
FCU Craiova se apără după ce Corvinul Hunedoara a pierdut dreptul de promovare: „Nu ne împotrivim”. De ce a depus contestaţie
FCU Craiova se apără după ce Corvinul Hunedoara a pierdut dreptul de promovare. Echipa patronată de Adrian Mititelu s-a numărat printre cele patru echipe care au depus contestaţie după ce câştigătoarea Cupei României a primit avizul juridic din partea FRF.
Cu toate acestea, cererea hunedorenilor a fost respinsă în urma celor patru contestaţii. Drept urmare, Corvinul Hunedoara nu mai poate promova în Liga 1 nici în acest sezon.
FCU Craiova a anunţat că nu are nimic împotriva promovării celor de la Corvinul Hunedoara. Oltenii au susţinut că toate echipele din eşalonul secund ar trebui să aibă drept de promovare. Motivul pentru care au depus FCU Craiova contestaţie este legat de avizul emis de Adrian Stângaciu în urmă cu câteva zile.
„INFORMARE în legătură cu dreptul de promovare al echipei Corvinul Hunedoara
Clubul nostru nu se împotrivește ca, în situația în care, la sfârșitul competiției, echipa Corvinul Hunedoara se află pe un loc de promovare, această echipă să promoveze.
„Regulamentele invocate de FRF sunt nule de drept”
De asemenea, considerăm că toate echipele participante în cadrul competiției ligii a doua de fotbal trebuie să aibă drept de promovare deoarece:
– regulamentele invocate de FRF sunt nule de drept;
– statutul FRF aflat în vigoare este cel adoptat în 2001; conform acestui statut, nu există o interdicție pentru ca un club de drept public să joace în prima divizie;
– presupușii membri ai CEx al FRF desfășoară activitatea ilegal, nu dețin mandate legale;
– presupusul președinte al FRF, Răzvan Burleanu, nu desfășoară activitatea legal;
– comisiile care funcționează în cadrul FRF, inclusiv comisiile de licențiere, funcționează în afara legii și, prin urmare, toate actele emise de acestea sunt nule de drept.
Or, având în vedere că este imposibilă constituirea, în mod legal, a comisiilor de licențiere, într-un termen util pentru sezonul viitor, se impune ca, pentru sezonul 2025-2026, să primeze exclusiv meritul sportiv.
Mai precizăm că contestația depusă ieri de clubul nostru a avut în vedere doar activitatea frauduloasă desfășurată de Stângaciu Adrian. Practic, Stângaciu Adrian, fără să aibă un drept legal, a emis un aviz în contradicție flagrantă cu legea, săvârșind un fals”, se arată în comunicatul echipei lui Adrian Mititelu de pe pagina oficială de Facebook.