Închide meniul

România – Muntenegru 28-25 | Tricolorele, la două goluri de calificarea la Jocurile Olimpice. Cristina Neagu a marcat de 12 ori, dar a terminat meciul în lacrimi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 martie 2021, 15:30

România – Muntenegru 28-25 | Tricolorele, la două goluri de calificarea la Jocurile Olimpice. Cristina Neagu a marcat de 12 ori, dar a terminat meciul în lacrimi

ProfimediaImages

România luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice

După eşecul cu Norvegia din meciul de debut, România avea nevoie de o victorie la cinci goluri diferenţă pentru a obţine calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tricolorele au reuşit să învingă Muntenegru doar cu 28-25. Cristina Neagu a marcat de 12 ori şi s-a prăbuşit în lacrimi la finalul partidei. Neagu a ratat şi trei aruncări de la 7 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LIVE SCORE România – Muntenegru 28-25

UPDATE: România a învins cu 28-25, dar ratează calificarea la Jocurile Olimpice.

UPDATE: Final dramatic. Conducem cu 28-25, în ultimul minut.

UPDATE: Muntenegru înscrie şi face 25-24. Mai sunt patru minute.

UPDATE: Cristina Neagu a înscris al 9-lea ei gol în acest meci.

Reclamă

UPDATE: Muntenegru ne conduce cu 23-22. Au mai rămas opt minute de jucat.

UPDATE: Cristina Neagu a marcat al 7-lea gol, iar România a făcut 21-20. 

UPDATE: România a ratat a 4-a aruncare de la 7 metri! Cristina Neagu a irosit trei dintre şanse.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Muntenegru a egalat: 19-19! Pierde importantă pentru tricolore. Crina Pintea a primit cartonaşul roşu şi a izbucnit în lacrimi după ce a părăsit terenul. Mai sunt 15 minute.

UPDATE: Cristina Neagu a ratat de la 7 metri, pentru a doua oară în acest meci. România se putea desprinde pentru prima dată la 3 goluri.

UPDATE: România a început foarte bine şi a doua repriză şi conduce cu 19-17.

UPDATE: Prima repriză s-a terminat la egalitate: 15-15.

UPDATE: Gol Pintea! România egalează: 14-14, în minutul 28!

UPDATE: Neagu a doua aruncare în bară la rând. Muntenegru are 14-13! Este prima dată când România este condusă.

UPDATE: Bară Neagu, iar Muntenegru înscrie imediat şi face 13-13.

Reclamă

UPDATE: Eliinare Seraficeanu, iar România primeşte gol de la 7 metri când avea dublă superioritate numerică. Scorul este 13-12.

UPDATE: România s-a desprins la 13-11, iar Muntenegru e cu două jucătoare în minus!

UPDATE: România conduce cu 9-8! Cristina Neagu a marcat primul gol din acţiune, după ce a transformat două lovituri de la 7 metri.

UPDATE: România a trecut cu bine peste momentele dificie şi este în avantaj: 6-5, după 13 minute. 

UPDATE: România joacă în dublă inferioritate numerică! Conducem cu 5-4!

UPDATE: România conduce cu 5-3, în minutul 6. Toate aruncările pe poartă au fost gol! Muntenegru tocmai a încheiat două minute de inferioritate numerică.

UPDATE: Primul gol al Cristinei Neagu, de la 7 metri. România conduce pentru prima dată la 2 goluri: 4-2, în minutul 5.

UPDATE: România a marcat prima prin Buceschi, încă din primul minut.

UPDATE: A început meciul dintre România şi Muntenegru, în care tricolorele trebuie să câştige la cinci goluri diferenţă pentru a merge la Jocurile Olimpice.

Ştirea iniţială

Pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo, echipa lui Adi Vasile are nevoie de o victorie la cel puţin cinci goluri diferenţă. În situaţia în care tricolorele vor învinge Muntenegru la fix cinci goluri diferenţă, iar adversarele noastre vor marca cel puţin 25 de goluri, cele două echipe vor merge de braţ la JO.

România şi Muntenegru se pot califica împreună la Jocurile Olimpice 

În acest scenariu, toate cele 3 echipe ar avea câte două puncte, ar avea golaveraj 0, iar nordicele ar fi depăşite de România şi Muntenegru la capitolul "numărul de goluri înscrise".

Ca şi acum, în calificările pentru Jocurile Olimpice din 2016, România şi Muntenegru au făcut parte din acelaşi turneu preolimpic. După ce ambele echipe au bătut gazda Danemarca, meciul direct a adus egalul (23-23) care le-a dus pe cele două ţări la Rio. 

"Mai avem un meci şi este crucial, am mare încredere în fete că vom reuşi să ne calificăm. Va fi un meci pe viaţă şi pe moarte. Tot ce-mi doresc e ca România să fie calificată, care va fi a doua echipă nu mă interesează. Totul e la mâna noastră.

Cele mai grele momente ca jucător sunt când simţi că dai totul în teren, dar simţi şi că se întâmplă anumite lucruri, care nu sunt uşor de acceptat. Cristina e căpitanul echipei şi o mare patrioată", a declarat Adrian Vasile, citat de news.ro.

Situaţia complicată din grupă a fost adusă de surpriza făcută de Muntenegru în primul meci, 28-23. A venit eşecul României cu nordicele, 24-29, astfel că a apărut varianta ca toate cele trei echipe să termine la egalitate de puncte. Atunci, următorul criteriu prin care stabilim cele două echipe calificate la JO este cel al numărului mai mare de goluri înscrise. 

Naţionala României a participat de patru ori în istoria sa la Jocurile Olimpice, cu următoarele clasări: locul 4- în 1976, locul 7 – 2000, locul 7 – 2008, locul 9 – 2016.

Recomandări
  • România, ultima clasată la turneul preolimpic
  • Tricolorele, victorie cu Muntenegru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și