Închide meniul

Vlăduț Simionescu, gest nobil pentru o tânără rănită într-un accident rutier: „Are nevoie de 20.000 de euro ca să meargă pe picioarele ei!”

Alexandru Ivan Publicat: 13 iulie 2022, 20:52

Vlăduț Simionescu, gest nobil pentru o tânără rănită într-un accident rutier: „Are nevoie de 20.000 de euro ca să meargă pe picioarele ei!

Vlăduț Simionescu a atras atenția asupra cazului Andreei Lichi

  • Vlăduț Simionescu a atras atenția asupra cazului Andreei Lichi
  • Tânăra e imobilizată în scaun cu rotile

Judoka Vlăduț Simionescu a atras atenția asupra cazului Andreei Lichi, o tânără rănită într-un accident rutier, imobilizată în scaun cu rotile. Fata are nevoie de 20.000 de euro ca să plătească o intervenție chirurgicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlăduț Simionescu a anunțat că va scoate la licitație kimonoul cu care a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, pentru a strânge banii necesari pentru operația de care are nevoie Andreea. Fata trebuie să fie operată ca să se poată deplasa fără scaunul cu rotile.

Vlăduț Simionescu, gest nobil pentru o tânără rănită într-un accident rutier

„ANDREEA MAI ARE NEVOIE DE 20 000 EURO CA SĂ POATĂ MERGE DIN NOU PE PICIOARELE EI!
Am aflat povestea Andreei Lichi întâmplător, ca să fiu sincer. Nici n-a trebuit să fiu intrebat dacă pot să ajut, că deja mă întrebam eu ce pot să fac pentru a o ajuta…
În aceste zile VOI SCOATE LA LICITAȚIE KIMONOUL CU CARE AM LUPTAT LA JOCURILE OLIMPICE DE LA TOKIO. Banii pe care îi voi obține vor ajunge direct și în totalitate în contul Andreei Lichi, tânăra care a ajuns în scaun rulant în urma unui accident rutier.

Reclamă

În cartea sa, „Suflet de porțelan”, a povestit pe larg fiecare suferință la care a trebuit să strângă din dinți. O viață schimbată brusc, o altă viață pe care nu și-a închipuit-o vreodată.
Îmi amintesc accidentarea mea și acele zile în care am fost nevoit să mă obișnuiesc cu ideea scaunului rulant. Spre deosebire de Andreea, imi simțeam picioarele și știam că voi fi bine. Ea de-abia acum a primit o veste pe care a așteptat-o ani de zile. Numai că vestea vine tocmai din SUA și costă 45 000 de euro. Oamenii i-au sărit în ajutor și așa a reușit să strângă peste 25 000 de euro până acum. Mai e nevoie de încă 20 000 de euro”, a scris Vlăduț Simionescu, pe Facebook.

Sursa: Facebook Vladut Simionescu

Vlăduț Simionescu, locul 9 la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Vlăduț Simionescu a făcut parte din delegația României la Jocurile Olimpice 2012, la Londra, și 2020, la Tokyo. În 2016, la Rio, Vlăduț a absentat din cauza accidentărilor.

Reclamă

La Jocurile Olimpice 2020, Vlăduț Simionescu s-a oprit în optimi. El a fost învins de ucraineanul Iakov Hammo. Românul s-a clasat pe locul 9 în clasamentul final al categoriei.

„Mi-am dorit așa de mult o medalie! Știam că pot, dar, din păcate, adversarul a fost azi mai bun. Data viitoare poate voi fi eu!”, a spus Vlăduț Simionescu, după eliminarea de la Tokyo.

La Tokyo, România a avut doar trei judoka în delegație: Vlăduț Simionescu, Andreea Chițu și Alexandru Raicu.

Reclamă 4 / 0/3

Povestea Andreei Lichi

Andreea Lichi, în vârstă de 22 de ani, a fost victima unui accident rutier în urma căruia a rămas imobilizată în scaun cu rotile. Tânăra și-a spus povestea într-o carte pe care a intitulat-o „Suflet de porțelan”.

„A fost modul meu de a mă elibera de zecile de emoții pe care le-am trăit fără să îmi doresc. Aveam nevoie să vorbesc cu mine. Să-mi spun poate tot ce nu mi-am spus vreodată. Am scris cartea și pentru că atunci când suferința m-a lovit, poate dacă aș fi știut sau citit o poveste similară, nu m-aș mai fi simțit singurul om din Univers. Nu vreau să fiu înțeleasă greșit, nu am scris cartea ca să mă victimizez sau eventual să mă glorific, ci am scris-o ca pe un îndemn. Un îndemn la reușită, la determinare, la curaj, dar și un îndemn la a nu mai judeca după aparențe, un îndemn la empatie, conștientizare, la a avea răbdare și a asculta.

Cartea poate să îți dea un impuls, să te facă să crezi în dorințele tale și să îți dai seama că tu ai toate resursele necesare pentru a ajunge acolo unde îți dorești, iar piedicile pe care le întâlnești nu îți pot sta în cale, ci sunt doar mici eșecuri ce te înalță spre succes. „Suflet de porțelan” te trece prin toate stările Universului, dar când ajungi la final eu consider că vei avea un zâmbet pe buze și vei crede și mai mult în tine”, a spus Andreea Lichi, conform insociety.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Călăreţul Sergiu, pus la zid de o vedetă care a donat bani pentru el alături de Moroşanu
Extra • 14 oct., 11:33
„Omul s-a trezit cu casă şi ce a făcut? Îmi trebuie cal!” Călăreţul Sergiu, pus la zid de o vedetă care a donat bani pentru el alături de Moroşanu
Sorin Căliniuc, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE
Alte sporturi • 13 oct., 23:58
AS.ro LIVE | Vlăduț Simionescu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Povești fabuloase cu uriașul de pe tatami
Vlăduț Simionescu
Extra • 3 sept., 20:35
Nu-i uşor să fii „dac”! Vlăduţ Simionescu a fost invitat la raliu, însă n-a încăput în maşină. Ce a făcut uriaşul din judo
Alin Firfirică şi Vlăduţ Simionescu au ratat medaliile
JO 2020 • 30 iul., 8:42
Jocurile Olimpice 2020 | Rezultate sub aşteptări pentru Alin Firfirică şi Vlăduţ Simionescu. Au ieşit din cursa pentru medalii
Alte sporturi • 7 apr., 18:20
Inițiativă de aur. Campionii României au donat lucruri de suflet ca să-i ajute pe medici!