Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali a fost trimis în judecată! Poate ajunge din nou la închisoare

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 ianuarie 2023, 13:38

Gigi Becali a fost trimis în judecată! Poate ajunge din nou la închisoare

Gigi Becali a fost trimis în judecată! Poate ajunge din nou la închisoare

Gigi Becali, încătuşat / Hepta

Gigi Becali a fost trimis în judecată, la începutul acestui an, pe 3 ianuarie, iar cazul său va fi soluţionat la Judecătoria Buftea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FCSB a fost acuzat că a votat fără să aibă drept, în 2018, la „Referendumul pentru Familie”. Conform gandul.ro, dacă va desemnat vinovat, el ar putea ajunge din nou după gratii, riscând o pedeapsă între 6 luni şi 3 ani.

Gigi Becali a fost trimis în judecată

Varianta mai uşoară este cea a unei amenzi şi înterzicerea unor drepturi. „Fapta persoanei care votează: a) fără a avea acest drept; b) de două sau mai multe ori; c) prin introducerea în urnă a mai multor buletine de vot decât are dreptul un alegător”, se arată în articolul 387, din Codul Penal, susţine gsp.ro.

Ar fi a doua oară când Becali ar ajunge la închisoare, după condamnarea din 2013, la 3 ani, după schimbul de terenuri cu Ministerul Apărării. Atunci, o pedeapsă complementară îi interzicea dreptul la vot timp de 5 ani.

Momente dramatice pentru Gigi Becali în închisoare

Momente dramatice pentru Gigi Becali în închisoare! Latifundiarul a vorbit de anumite momente grele prin care a trecut când a fost închis. Finanţatorul de la FCSB a executat un an şi 10 luni din pedeapsa totală de 3 ani şi şase luni.

Reclamă

„Eu am spus de 6 ani și tot explic despre ce este vorba în pușcării și nimeni nu vorbește. Să ceară cineva numărul celor care sunt în regim deschis și semideschis, în penitenciare și câți dintre ei au luat liber acasă.

Nu cred că mai mult de 5% au luat liber. De exemplu, Viorel Hrebenciuc trebuia să vină acasă 60 de zile și nu a venit deloc. La Administrația Națională a Penitenciarelor sunt educați pe modelul „dacă ai intrat în puscărie, nu ești la sanatoriu”. Ei se consideră stăpâni peste sclavi. Tu, sclavule, mori în pușcărie, nu te duci acasă!

Eu am avut infecții la măsele și puteam să mor în pușcărie. Am cumpărat un aparat dentar în închisoare și venea stomatologul să-mi pună măsele. Ce dacă moare, e sclav deținutul. Asta e mentalitatea în penitenciare. O rezolvare ar fi ca avocații să cunoască foarte bine legislația și se mai intereseze de clienții lor și după ce intră la pușcărie. Legea spune că cei în regim deschis pot să plece acasă, dar are obligația de a dormi în penitenciar.

Reclamă 4 / 0/3

DNA să cerceteze și să facă anchetă și să întrebe câte zile ai dat acasă. Este abuz în serviciu. Să ceară DIICOT câți puscăriași sunt în regim deschis și câti pleacă la muncă și câți pot pleca acasă. Să facă puscărie directorii de penitenciar, așa se rezvolă problema. În 2014, au schimbat legea astfel încât nu se mai permite suspendarea pedepsei pe caz de boală”, a spus Becali, citat de realitatea.net.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și