Închide meniul

Război în Ucraina | „Am auzit bomba și ne-am băgat în buncăr!” Valentin Cojocaru, marcat de viață pe rachetele lui Vladimir Putin. „Am plecat doar cu portofelul și o borsetă!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 martie 2022, 16:31

Reclamă
Război în Ucraina | „Am auzit bomba și ne-am băgat în buncăr! Valentin Cojocaru, marcat de viață pe rachetele lui Vladimir Putin. „Am plecat doar cu portofelul și o borsetă!

Valentin Cojocaru va juca în Belgia

Valentin Cojocaru a semnat un contract valabil pe 3 ani | Hepta

„Drumul a fost un haos total, am încercat a doua zi să plecăm cât mai repede, am plecat la 6 dimineaţa şi am ajuns a doua zi pe la 1 după-amiaza. Am plecat cu maşinile de la club, le-am lăsat la graniţă cu vreo 8-10 km înainte şi am plecat cu bagaje cu tot, pe jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Valentin Cojocaru, marcat pe viață

Înainte de evenimente, ceea ce am trăit în Ucraina a fost incredibil, colegii sunt extraordinari, aveam un grup unit şi după toate meciurile eram pe locul 3. Ţin legătura cu colegii mei fotbalişti, nu îmi găsesc cuvintele, ei sunt nevoiţi să rămână în ţară, le-am oferit ajutorul meu, să le aduc cumva familiile, să fie în siguranţă. Momentan în oraşul nostru e destul de linişte, dar ţinem legătura zilnic. Este important să ai contract, dar acum nu mă pot bucura de fotbal, nu pot juca un meci oficial, o să încerc să găsesc undeva să mă antrenez”, a declarat Cojocaru la PRO TV, conform news.ro.

Cojocaru a povestit că a plecat de acasă imediat după primul bombardament, doar cu portofelul la el şi cu o borsetă.

„Am plecat la 10-15 minute după prima bombă şi am luat doar portofelul şi o borsetă, restul lucrurilor au rămas acolo. Nu am primit nicio avertizare, noi am venit din cantonamentul din Turcia cu o zi înainte de evenimente. La 20-30 de minute de la prima bombă, am plecat spre cantonament, acolo am auzit pa doua bmbă şi ne-am băgat în buncăr, iar apoi ne-am organizat să plecăm„.

Război în Ucraina | Valentin Cojocaru: „Îi sfătuiesc pe români să-i ajute pe ucraineni!”

Portarul spune că oamenii din Ucraina trebuie ajutaţi, subliniind că lucrurile sunt mult mai grave decât se vede la televizor. „Încercăm să-i ajutăm prin alimente, prin bani, haine, sfătuiesc pe toţi românii să ajute, ceea ce trăiesc oamenii acolo e mai rău decât vede lumea la televizor”.

Reclamă

Cojocaru este legitimat la Dnepr din iulie 2021.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și