FRF şi LPF se contrazic în cazul lui Budescu! Federaţia susţine că „Magicianul” nu ar avea drept de joc cu Dinamo, din cauza unei suspendări

De Antena Sport
Publicat: 9.09.2021, 22:21

Constantin Budescu

Constantin Budescu, mesaj după despărţirea de Edi Iordănescu

Hepta

Înainte să plece la arabi, Budescu a fost eliminat la ultimul meci jucat pentru Astra şi a primit două etape de suspendare. Conform gsp.ro, jucătorul nu şi-a ispăşit suspendarea nici în România, şi nici în Arabia Saudită.

Reclamă

Conform sursei citate, părerile sunt împărţite. Federaţia susţine că acesta ar fi suspendat, în timp ce LPF susţine că jucătorul ar putea juca cu Dinamo, dacă ar fi apt din punct de vedere medical. Chiar şi cei de la FCSB au cerut lămuriri cu privire la această speţă.

Reclamă

În sezonul trecut, Budescu a fost eliminat în partida dintre FC Argeş şi Astra pentru că l-a înjurat pe arbitru. Budescu a primit pentru acest gest două etape de suspendare.

Astfel, LPF susţine că acesta ar fi eligibil pentru meciul cu Dinamo și cel cu U Craiova 1948, deoarece clubul arab și federația respectivă ar fi responsabili de faptul că nu și-a ispășit suspendarea. De cealaltă parte, cei de la FRF consideră că fotbalistul încă este suspendat, deoarece s-a transferat în Golf pe baza unui certificat de transfer provizoriu, lucru care i-a păstrat intactă suspendarea primită în Liga 1.

Budescu, promisiunea momentului pentru Gigi Becali

Constantin Budescu a revenit la FCSB, iar vicecampioana speră să dea marea lovitură în Liga I. Cu Budi pe teren, FCSB visează să câştige din nou titlul. Budescu are, la rândul său, gânduri mari.

Constantin Budescu spune că nu a revenit degeaba în Liga I. Vrea titlul cu FCSB la finalul acestui sezon, exact obiectivul pentru care Gigi Becali l-a readus în România. Budi nu vrea să dezamăgească.

„Artistul” Budescu, promisiune pentru Gigi Becali

Constantin Budescu nu glumeşte. S-a întors în România exact când s-a apucat de fotbal. Chiar el a spus-o. „Am declarat că după 30 de ani mă apuc de fotbal. Am încercat şi încerc în continuare să fac unele schimbări în viaţa mea de fotbalist şi sper asta să se vadă şi în teren”, a dezvăluit Budescu.

Toate lucrurile sunt ok şi sper ca lucrurile să meargă de la acum încolo. A contat foarte mult, am primit foarte multe mesaje şi chiar am rămas plăcut surprins”, a mai spus Budescu petru pagina oficială a vicecampioanei.

Reclamă
Recomandări

Care va fi finala UEFA Champions League?



*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Ultimele știri
15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:39 Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile

Ce zodii sunt în luna mai. Calitățile și defectele persoanelor născute în mai

Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor

Citește și