Câţiva suporteri s-au suit pe o dubă, într-un lan de porumb, şi şi-au încurajat favoriţii de pe nişte scaune de pescari pe care le-au suit pe acea maşină. Ei au sărbătorit cum trebuie şi reuşita gazdelor din minutul 10, o lovitură liberă executată perfect de Tătar.
Ei au improvizat astfel o mică tribună de unde au urmărit partida cu „Şepcile Roşii”, ţinând cont că, din cauza pandemiei, fanii nu au voie să participe la competiţiile sportive în aer liber.
Ce riscă fotbaliştii care se infectează cu Covid-19
Mai mulţi fotbalişti din România s-au luptat cu noul coronavirus, iar Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului Matei Balș, a anunţat ce riscă sportivii care s-au infectat cu virusul care ne-a schimbat viaţa în ultimii aproape doi ani.
„Dacă jucătorii fac o formă severă, pot apărea complicații cu risc mare. În general sunt persoane sănătoase și ne așteptăm să facă o formă ușoară. Dar chiar și la o formă ușoară de COVID, este posibil ca în următoarele șase luni de zile să nu mai ai forma fizică de dinainte de COVID.
Pentru un sportiv de performanță este foarte greu să nu-și desfășoare activitatea normal timp de șase luni. Vaccinul ne ajută să avem o formă mult mai ușoară, lucru care se întâmplă și în alte țări din Europa, unde situația este cu totul alta
Cred că jucătorii vor înțelege că vaccinul este în interesul lor, dacă mesajele sunt clare. Nu este nevoie ca vaccinul să fie impus”, a spus Adrian Marinescu, citat de digisport.ro.
