Închide meniul

Kobe Bryant a plătit 22.000 de dolari ”distracția” unui debutant pe care nu-l cunoștea!!!

Cătălin Oprișan Publicat: 7 martie 2022, 15:40

Kobe Bryant a plătit 22.000 de dolari ”distracția” unui debutant pe care nu-l cunoștea!!!

Chandler și Kobe, pe vremea când primul evolua la Dallas

Foto: Profimediaimages

  • Parsons se afla în sezonul său de debut în NBA
  • A evoluat 10 ani în NBA. S-a retras anul acesta, în ianuarie

Chandler Parsons se găsea, în 2011, în sezonul său de debut în NBA. 2.06 m., Houston Rochets. ”La meciul cu Los Angeles Lakers, am primit ordinul de-al ține pe Kobe Bryant”, dă drumul poveștii. ”Știți cum se spune în sport: se duce ăla la toaletă, tu, după el. Pleacă ăla acasă, tu, după el!” I-au spus ca în ”Stamples Center” să nu-și ia ochii de la vedetă. ”În ultimul sfert, devenise extrem de amabil”, și-a adus aminte Parsons în podcastul ”All The Smoke”. L-a întrebat ce face după meci. Chandler a zis să nu plece pe fentă. E clar o capcană de-a lui Kobe. ”Ce e asta, ce vrei să știi, crezi că mă prinzi?”, a întrebat debutantul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar Kobe nu utiliza nicio tactică! Pur și simplu îl întreba. Atunci, deși nelămurit complet cum stau lucrurile, Parsons i-a răspuns că vrea să dea o masă după, alături de colegi. ”Hai că-ți organizez eu ceva frumos, fac rost de numărul tău de telefon!”, a auzit și-a rămas cu gura căscată.

”Când am văzut nota, m-a luat cu leșin”

Peste câteva ore, debutantul cina alături de coechipierii de la Rockets, în hotel, când a primit un mesaj de pe un număr necunoscut. ”Gata, am rezolvat! Totul e aranjat la Supper Club. Mamba”. ”M-am uitat în jur. Mă, care vă bateți joc de mine?”, a întrebat. A cercetat, a aflat că numărul este al lui Kobe Bryant. Vedeta i-a scris că nu poate ajunge, dar că poate lua cu el toți prietenii și colegii, pentru că a aranjat personal!

Reclamă

”Am stat acolo până la ora 2 dimineața, iar un ospătar mi-a spus că nota ajunge undeva pe la 22.000 de dolari. M-a luat cu leșin. Nu aveam cum să plătesc de pe cardul bancar. Tata, care era specialist financiar, nu mă lăsă să cheltuiesc atât, urma să mă omoare. Dar omul mi-a zis să stau liniștit, totul este plătit de domnul Bryant!!! 22.000 de dolari. Toți îmi spuseseră că e dur, că te atacă, să ai mare grijă, eu mă gândeam că tipul a fost genial, incredibil!”, a încheiat Parsons, care a mai evoluat, în NBA, la Dallas Mavericks, Memphis Grizzlies și Atlanta Hawks. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Regele" LeBron James, moment istoric în NBA, la 39 de ani: primul jucător cu 40.000 de puncte
Baschet • 3 mart., 9:47
„Regele” LeBron James, moment istoric în NBA, la 39 de ani: primul jucător cu 40.000 de puncte
Duelul dintre Sabrina Ionescu şi Stephen Curry va fi transmis pe un ecran uriaş de peste 750 de metri pătraţi
Baschet • 6 feb., 12:27
Duelul dintre Sabrina Ionescu şi Stephen Curry va fi transmis pe un ecran uriaş de peste 750 de metri pătraţi
Stephen Curry a marcat 60 de puncte în 41 de minute, dar Golden State a pierdut
Baschet • 4 feb., 12:02
Stephen Curry a marcat 60 de puncte în 41 de minute, dar Golden State a pierdut. A egalat recordul lui Kobe Bryant
Stephen Curry - Sabrina Ionescu, duel uriaş de aruncări de la 3 puncte
Baschet • 31 ian., 9:41
Stephen Curry – Sabrina Ionescu, duel uriaş de aruncări de la 3 puncte, în timpul All Star Weekend
Kareem Abdul-Jabbar a fost internat în spital
Baschet • 17 dec., 11:08
Kareem Abdul-Jabbar a fost internat în spital! Care este starea legendei din NBA